2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست
متاسفانه بیمه ها اووبوست و فرتیل اید.. رو پوشش نمیدند و من حتی حضوری رفتم با دکتر ... از مسوولان بیم ...

آره بیمه نفت اصلا مکملا رو پرداخت نمیکنه .پول معادل ایرانیش رو میده.ما فرتیل پلاس رو ششصد و خورده ای میخریدیم اونوقت نفت فقط ۱۸  هزارتومن بهمون پرداخت کرد که اونم اگه پرداخت نمیکرد خیلی آبرومندانه تر بود

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

@زینبی_بابا    

سلام.عزیزم به جای قرص آهن تو بارداری چه موادغذایی رو میشه خورد که جبران اون آهن رو کنه؟من اصلا نمیتونم مکمل بخورم متاسفانه.حالم بدتر میشه...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هفته چندی؟ 

۱۵ و ۵

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
عزیزم ترس از همه چی بدتره اگر کارت با بلند کردن اجسام سنگین هست که حتما خونه باش ولی فعالیت انجام ...

الهی.باز شما باهاش کل کل میکنید

شوهر من خیلی حساسه.وقتی به من توجه میکنه دوس داره منم قدرشناس باشم نه اینکه عصبانی بشم.اگه بگم بالای چشمت ابروه افسرده میشه  

خدایا شکرت  
فدات شم حالا dfi به کنار  چرا نگفتن وزنشو کم کنه؟؟ اینکه دیگه ارتباطش ثابت شده با کم شدن احتما ...

سلام زینبی ، بنظرتون برای مورد من اگه خواستم دفعه بعد میکرو انجام بدم  پی آی پی خوبه بگم به دکتر انجام بدن؟ خراش و هچینگ چطور خوبن؟؟تاثیرشون تو مثبت شدن چقدره ؟

دفعه قبل دو روز قبل از پانکچر که آخرین سونوگرافی انجام شدش ضخامتم 7/6 بودش ولی برای آی یو آی دو روز قبل از تزریق اچ سی جی ضخامتم روز دهم سیکل 5 بودش . 

این درسته که تا کسی سه بار انتقال منفی نداشته باشه این کارارو براش انجام نمیدن ؟؟

عزیزم اتفاقا میگند یکسری از ترکیه اوردند و بعنوان گونال مرک دادن به مردم و بنده خدا کسانی که باهاش ر ...

تارا جان پس اونایی که روش نوشته ایتالیایی اصل نیست؟

از کجا میشه ترکیه ای بودنشو تشخیص داد؟

عزیزم امروز داره همون قیمتی که گفتم. نه زنگ زدم یکی دوساعت پیش. هرچندتام بخوای داره فقط من گفتم چقد ...

لیلا فکر کنم میخواند دارو رو پخش کنند.اینم اول احتکار کرده، الان که دیده اینطوره دارو داروهاشو رد می کنه 

سلام زینبی ، بنظرتون برای مورد من اگه خواستم دفعه بعد میکرو انجام بدم  پی آی پی خوبه بگم به دکت ...

پی ار پی رو ضخامت تاثیر مثبت داره 

حداقلش اینه که ضرر نداره

فدات شم حالا dfi به کنار  چرا نگفتن وزنشو کم کنه؟؟ اینکه دیگه ارتباطش ثابت شده با کم شدن احتما ...

راستش من از این هم کلی حرص خوردم چون خودم که بهش گفتم وزنت رو بیاری پایین تاثیر داره گفت اگه لازم بود خود دکتر میگفت تو می خوای به این بهانه من لاغر شم شوهر چاق نداشته باشی. دیگه دیدم بحث در موردش باعث میشه هر دو عصبی شیم بیخیال شدم اما اگه خود دکتر میگفت گوش میکرد مطمئنم

مرفو 1 بود بهش ویتامین سی و ایی دادن بعد یک ماه شد 2 دکتر هم بهش گفت واسه میکرو عالیهو خوشحال و خندان اومد گفت دیگه گیر نده دکتر گفت عالیه

مگه قراره لاپراسکوپی بشی که میخوای جنین بیشتر فریز کنی؟ یا سنتون بالاست؟ 

ن عزیزم هم سنم کمه هم مشکلی ندارم 

فقط یکم استرس گرفتم فقط ی جنین تشکیل شد و اون یکی روز پنجم نرسید _

ولی حالا روحیم بهتره ایشالا ک همین ی دونه میمونه برام 

سلام بچه ها  من شنبه گذشته تخمکم و درآوردن از هشتا فقط سه تاش توش سالم بود بردن برای تشکیل جنی ...

منم دقیقا مثل شما بودم با این تفاوت ک چهارتا تخمک کشیدن و یکی و نصفی جنین شد🙂

همچنان بعد ی هفته ام جیغ میکشم گفتن شکمم یک لیترونیم اب اورده اما زیاد نیس 

بعد گفتن ممکنه تخمدانت چرخیده باشه ک نچرخیده بود 

اخرشم نظرشون خونریزی تخمدانا بود 

اما ب جز شیاف هیچ دارویی بهم ندادن انتقالمم افتاد دوماه دیگ

عزیزم من برای اطمینان و اطلاع بقیه دوستان بازهم زنگ زدم پرسیدم، پردنیزولون و انوکساپارین رو‌گفتند جز ...

این سرم و کی می زنن؟ قبل انتقال؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود