2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046355 بازدید | 684509 پست
مرسی مرسی مرسی زینب جان😘 خداکنه رفتم کیستم رفته باشه سیکلم شروع شه این کیست لعنتی😑 نمیخوام زی ...

ببخشید عزیزم شما کیست تخمدان دارین؟ آخه منم بعداز پانکچرم یه کیست دارم اندازشو نمیدونم بعدشم یه بار انتقال دادم که منفی شدم هنوزم هستش بازم تو سیکل انتقالم، دکترم میگه مهم نیست اصلا

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید عزیزم شما کیست تخمدان دارین؟ آخه منم بعداز پانکچرم یه کیست دارم اندازشو نمیدونم بعدشم یه بار ...

اره قرص ال دی دادن خوردم پریشب تموم شد...حالابایدبرم سونو اگه رفع شده باشه سیکلم شروع شه...خداکنه رفته باشه...اگه نشده باشه دوباره یه ماه باید ال دی بخورم

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
اره قرص ال دی دادن خوردم پریشب تموم شد...حالابایدبرم سونو اگه رفع شده باشه سیکلم شروع شه...خداکنه رف ...

منم انتقال قبلیم ال دی داشتم الانم ماه پیش ال دی خوردم بازم کیسته سرجاشه، حالا میگم نکنه باعث منفی شدنم بشه ولی به دکترم میگم میگه مهم نیست باهاش کاری نداریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم انتقال قبلیم ال دی داشتم الانم ماه پیش ال دی خوردم بازم کیسته سرجاشه، حالا میگم نکنه باعث منفی ش ...

یعنی باوجودکیست هم میشه میکروکرد؟

نوع کیستا فرق میکنه شاید همونطور که دکترت میگه مشکلی ایجادنکنه

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
یعنی باوجودکیست هم میشه میکروکرد؟ نوع کیستا فرق میکنه شاید همونطور که دکترت میگه مشکلی ایجادنکنه

من قبل از پانکچر کیست نداشتم بعدش که رفتم سونو برای انتقال گفت کیست داری از پانکچرت باقی مونده

امیدوارم مشکلی نباشه واقعا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فدات خواهری باز هم نشد.قطعا قسمت نبود فدای سرتون.بلاخره خدا ی روزی بهم معجزشو نشون میده

ثمین جون واقعا متاسف شدم ...این چندروزه کلا دور و بر نت نیومدم و امروز یادم اومد که دیروز موعد آزمایشت بود و اومدم ببینم چیکار کردی.

با اراده ی آهنینی که از تو سراغ دارم مطمئنم که موفق میشی.با تمام وجود برات دعا میکنم.

عزیزم مشکل شما چی بود که میکرو کردید؟؟و چرا پیش دکتر نصر رفتین؟؟؟

سلام. سن بالا و میزان کم تخمم

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش
6 هفته و دو روز 

عزیزم من شنبه برای بار اول میرم سونو میشه اول ۷ هفته  اون موقع برم قلب خدا بخواد تشکیل شده دیگه ؟ و اینکه من به شدت ضعف و گرسنگی میاد سراغم هر چقدر هم تند تند غذا میخورم ولی باز معدم زود خالی میشه و علاعم دیگه هم دارم شما اویل بارداری اینطور نبودین؟

ممنون عزیز که به یادم هستی نه ان‌شاءلله فردا میرم ولی هیچ علائمی ندارم بی بی هم گذاشتم که منفی شد&nb ...

ان شالله که مثبتی خانمی❤️🙏 برات آیت الکرسی میخونم

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏

سلام خانوما.اینجاکسی بوده جنینش نقص ستون فقرات و مشکل انانسفال داشته باشه سقط کرده باشه؟

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍

زینب جون یه سوال دارم 

من الان یهو رحمم دو سه بار منقبض شد از دستشویی اومدم اینجوری شد 

اتفاقی برای جنینم نمیفته به نظرتون؟

امروز روز ۳ انتقالم

@زینبی_بابا    

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏