2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046271 بازدید | 684508 پست

بچه ها لطفاً جواب بدین برای تحرک رفتن بالای اسپرم چکار باید کرد؟؟؟؟تو رو‌خدا هر کی بلده بیاد بگه 🙏🙏🙏صفر صفر آی وی اف هم نمیشه انجام داد😭

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستش من از این هم کلی حرص خوردم چون خودم که بهش گفتم وزنت رو بیاری پایین تاثیر داره گفت اگه لازم بو ...

امان از این دکترا و آقایون ، مثل همسر من که همش میگه دکتر گفته تو هیچ مشکلی نداری و عالی هستی پس مشکل از توهه

ممنونم عزیزم ، بنظرتون مراکز ناباروری راحت قبول میکنن انجام بدن یا نه ؟

بستگی به نظر پزشکت داره

هزینه شم در حدود ۵۰۰ -۶۰۰ تومنه

کار خیلی ساده ای هس

چند ماه پیش باز به لطف شرایط کیتش کمیاب شده بود

الان نمی دونم کیتش پیدا می شه یا نه

امان از این دکترا و آقایون ، مثل همسر من که همش میگه دکتر گفته تو هیچ مشکلی نداری و عالی هستی پس مشک ...

بعضی دکترا الکی به مردا اعتماد به نفس میدن نیست ماشالله کم اعتماد به نفس دارن 

ولی خوب نیست دیگه الان ببین ما چقدر بلا سرمون میاد هزار جور دارو آمپول و بیهوشی و ... کلی رو تغذیه خودمون باید دقت کنیم بعد اونا تنها سهمشون همون ظرف نمونه است که با کلی ناز و عشوه و می تونم نمی تونم میرن پرش می کنن

تارا جان پس اونایی که روش نوشته ایتالیایی اصل نیست؟ از کجا میشه ترکیه ای بودنشو تشخیص داد؟

نمدونم صنم جان اگه بچه هایی که قبلا استفاده کردند عکس جعبه هاشو بگذارند شاید بتونیم متوجه بشیم بالاخره اصلش کجاییه

پیورگانی که من پارسال استفاده کردم و هنوزم چندتایی ازش مونده  روز زده UK اصل گونال رو نمیدونم کجاییه ولی اگه نزدیک پریود نیست واسه خرید گونال عجله نکن تا اخر ماه توزیع میشه 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
آره درکت میکنم، ان شاء الله به سلامتی فارغ بشی این آخرا هم استرس های خودش رو داره

عزیزم میگم کدوم هورمون ها توی انتقال جنین تاثیر داره؟ال اچ و اف اس اچ ،پرولاکتین ،تیرویید نمیدونم اینجور چیزا

این ماهی انتقالم منفی شده تو این پریودی میتونم این آزمایشارو بدم؟

عزیزم سلام تمام اون نکات رو رعایت کنین، خیلی اثر خوبی روی اسپرم داره بعد عمل کنن

عزیزم میشه بگی این نکات تو کدوم صفحس؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام من شهرستان استان تهران هستم ودکترم نصر.به نظرتان حالا که خدا را شکر مثبت شدم پیشش خودش برم یا ی ...

عزیزم مشکل شما چی بود که میکرو کردید؟؟و چرا پیش دکتر نصر رفتین؟؟؟

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏