2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046264 بازدید | 684508 پست
عزیزم برای من یه توضیح میدی بعد از انتقال و بعد از مثبت شدن  ازمایشتون امپول و شیاف پروژسترون چ ...

عزیزم من هنوز آزمایش ندادم گفتن 21 روزه آز بدم.. بعد انتقال  آمپول سلکسان قرص استرادیول 5 تا فولیک اسید   آسپرین هر روز... بعد بعد انتقال تا سه روز گفتن آمپول پروژسترون روزی دوتا قاطی میکردم میزدم (دوروز قبل انتقالمم میزدم)... بعد گفتن بعد از سه روز آمپول گروژسترونم قط بشه وقرص دوفاستون هر 8 ساعت بخورین... از روز 4 انتقالم هر سه روز یکبار نصف امگول اچ سی جی گفتن بزنین (4 تا آمپول بود)... گفتن هرموقع مثبت شدین همین دارو هارو ادامه بدین تا سه هفته بعد بیاین مطب دکتر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شرایط شما مثل من هست دقیقا من رفتم پیش دکتر قلمبر بیمارستان بهمن و ivf کردم و بار اول جواب گرف ...

عزيزم شما از دكترتون راضي بودين ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم شرایط شما مثل من هست دقیقا من رفتم پیش دکتر قلمبر بیمارستان بهمن و ivf کردم و بار اول جواب گرف ...

عشقم علائمی داشتی شما ؟ من روز دوم انتقال هستم ، خیلی تیر میکشه زیر دلم ، یه ذره هم درد پریودی دارم، جنینم بلاست بوده، به نظرتون دلیلش چیه

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
چه آزمایشی هست؟

DFI اسپرم هستش اگر بالا باشه جنین یا تشکیل نمیشه یا تشکیلم بشه بی فایدست بیشترم کسانی که اضافه وزن و شکم دارن این مشکل رو دارن

البته برا تموم شکم گنده ها صدق نمیکنه شوهر خودم ته ته شکم قلمبست ولی نرماله دی اف ای اسپرمش

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خیلی ناراحت شدم خیلی زیاد همش بهت فکر می کردم این چند روز و این که چقدر در رفت و آمد بودی و امیدوار ...

فدات خواهری چه میشه کرد .خدا باید بخواد که نمیخواد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جان، جنین داری هنوز؟؟ 

آره مرضی جان دوتا مونده هنوز.

وای همسرم باز میگفت امروز سرناهار به دلم افتاده این دوتای آخری برامون میمونه بریم انتقال بدیم گفتم پژمان بخدا این قابلمه ی داغ رو میکوبونم توی سرت اینبار دیگه  

آره مرضی جان دوتا مونده هنوز. وای همسرم باز میگفت امروز سرناهار به دلم افتاده این دوتای آخری برامون ...

چرا نشه عزیزم مطمئن باش میشه❤️

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
خانومایی که اورژانسی شدین و زودتر از تاریختون زایمان کردین؛علائمتون چی بود؟من یکی دوروزه درد پریودی ...

کلا دکتر برو شما هفتت بالاس خوبه دیگه برو بیمارستان بگو اینجوریه حتما ازت ان اس تی میگیرن و ضربان جنین و 🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
آره مرضی جان دوتا مونده هنوز. وای همسرم باز میگفت امروز سرناهار به دلم افتاده این دوتای آخری برامون ...

ثمين جان عزيز دلم به خدا نميدونم چطوري دلداريت بدم واقعا هيچي نميشه گفت نميدونم حكمت خدا چيه كه واسه شما اينجوري ميشه ولي بهت افتخار ميكنم كه انقدر صبوري و دل بزرگي داري 

از خدا ميخوام واست معجزه كنه و دلت رو شاد كنه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷