2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046382 بازدید | 684510 پست
بجه ها خواهش مكينم كسي ميدونه جواببده اپول پيورگان از كجا بگيرم

عزیزم پیورگان اصلا نیست من تقریبا کل تهرانو زیرپا گذاشتم یا زنگ زدم پرسیدم

گونال رو یکی از دوستان که داروسازه میگفت خیلی از داروخانه ها دارند و وارد هم شده جدیدا ولی هنوز توزیع نشده و چون شایعه افتاده که قراره 30% گرونش بشه هر داروخانه ای هم که از قبل داره فعلا نمیفروشه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم کلا خوبه، نگران نباش، شما که میخوای میکرو کنی اصلاً نگران نباش 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
سلام خواهري.من امروز سونوكرافي هفته سي بودم.برام زده مقدار اب اموننياتيك ١٤٠م م...بنظرت نرماله؟؟يك س ...

عزيزم بهترین سونو برای تعیین سن حاملگی، سونو ان تی هستش

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
عزیزم پیورگان اصلا نیست من تقریبا کل تهرانو زیرپا گذاشتم یا زنگ زدم پرسیدم گونال رو یکی از دوستان ک ...

نمی شه از ترکیه آورد؟

خیلی از داروخانه ها با دلال هایی ارتباط دارن که از ترکیه دارو قاچاقی میارن

الان اکثر داروهای کموتراپی رو مردم این طوری تهیه می کنن

من بودم زیر بار pgd نمی‌رفتم، همون بلاست رو میگفتم چون pgd ممکنه جنین سالم از بین بره  یا گاه ...

منم سرقضیه pgd خیلی دودلم ولی شوهرم میگه بذار،یدفعه  بشه بفهمیم مشکل ازکجاست ما چهارتا جنین داریم من میگم یکی شو pgdکنه ۳تا شوبلاست البته خدا میدونه که بلاست میرسن یانه میگه ازنظرظاهری جنین با کیفیته ولی مانمیدونیم باطنش چیه !!

حالا ۱بهمن وقت دارم میخوام برم بگم pgd نمیخوام امیدوارم حرفموقبول کنه ....توبدبرزخی گیرکردم....

ممنون که جواب دادی عزیزم...

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
نمی شه از ترکیه آورد؟ خیلی از داروخانه ها با دلال هایی ارتباط دارن که از ترکیه دارو قاچاقی میارن ا ...

عزیزم اتفاقا میگند یکسری از ترکیه اوردند و بعنوان گونال مرک دادن به مردم و بنده خدا کسانی که باهاش رفتن تو سیکل اصلا جواب نگرفتن!

دکترم گفت خیلی حواست باشه ترکیه ایشو بهت ندند و اگه از جای مطمئن نتونستی اصلش پیدا کنی همون سینال باز بهتره تا ترکیه ایش

گونال اصلش آلمانیه دیگه؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم اتفاقا میگند یکسری از ترکیه اوردند و بعنوان گونال مرک دادن به مردم و نده خدا کسانی که باهاش رف ...

آمریکایی من داشتم زدم واسه سیکل میکرو..البته الان نیست از موقعی اعتراضات دیگ نیست

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
عزیزم جعبشو داری عکسشو بفرستی؟

نه عزیزم انداختمش عزیزم من هفته گذشته پانکچرشدم

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
عزیزم اتفاقا میگند یکسری از ترکیه اوردند و بعنوان گونال مرک دادن به مردم و بنده خدا کسانی که باهاش ر ...

نه منظورم این نبود مارک ترکیه رو بخری 

مارک اصل رو از ترکیه بگیری

واقعیتش نمی دونم مال کجاس گونال

ممنون زنگ زدم ندارند 

عزیزم این داروخانه‌ها رو امتحان کردین؟

داروخانه تک پاسداران ۰۲۱۲۲۸۵۳۵۱۵  

داروخانه امین‌الرعایا ۰۲۱۷۷۸۶۸۴۳۱

داروخانه دکتر بدلی ۰۲۱۸۸۵۱۷۴۹۲

داروخانه دکتر نثارحسینی ۰۲۱۷۷۸۸۲۸۲۳

داروخانه تاجبخش ۰۲۱۲۲۲۵۵۵۵۴

داروخانه دکتر شفیعی ۰۲۱۲۲۰۰۰۴۰۲

داروخانه بیهقی ۰۲۱۲۶۷۰۲۷۲۰

و داروخانه کلینیک نیکان
وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
ان شالله که یه دونه جنینتون هشت ماه دیگه میشه براتون یه نی نی خوشگل و سالم عزیزم 

مرسی عزیزدلم.خدا کنه.یه هفته دیگه میرم آزمایش.امیدوارم هم من هم شما و هم همه دوستانی که تو این راه زحمت میکشن به زودی مامان بکشن .ان شاالله

خدایا شکرت