2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046384 بازدید | 684511 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم متوقف. البته مکمل میخورم منتظرم ببینم گونال پخش میشه یا نه

لی لا جان دوستان دارن زورکی هم شده گونال گیر میارن

شده دوز 75 بگیر 

توکل به خدا، چه قدر ناراحتم واسه دارو کارت عقب افتاده 😢😢😢😢

عزیزم الونوا چی؟ از دکترت پرسیدی؟ 

چقدر استرسش بده بخدا

خیلی خیلی بده 

نمونه آخرش دیشب حس میکردم سردرد دارم ولی شک داشتم 

از استرس همه فکری به ذهنم رسید، حس میکردم دست و پاهام داره باد میکنه و... 

یهو یادم افتاد، دستگاه فشار خون داریم، فشارمو گرفتم دیدم 11 روی 8

بارورت نمیشه همینکه خیالم راحت شد تمام اون علائم رفت

مامان‌ماهک‌ جان شما دخترت رو طبیعی باردار شدی؟ دارو نداشتی؟ چون‌من تو سایتشون خوندم که دار ...

سلام عزیزم بله طبیعی باردار شدم والا منم نمی دونستم یسری دارو هارو نباید خورد کسایی که می خوان خون بندناف و فریز کنن 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
لی لا جان دوستان دارن زورکی هم شده گونال گیر میارن شده دوز 75 بگیر  توکل به خدا، چه قدر ناراح ...

الونوا رو نپرسیدم،۷۵ رو هم یکی دوبار پیدا کردم از پس همسرم برنمیام میگه بجای ۱۰ تا مجبوری ۴۰ تا بزنی. حالا یواشکی دارم میگردم که ۷۵ پیدا کردم بگیرم

غصه نخور عزیزم. خدا خودش برای همه بسازه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خیلی خیلی بده  نمونه آخرش دیشب حس میکردم سردرد دارم ولی شک داشتم  از استرس همه فکری به ذ ...

سلام . یه سوالی. 

من الان ۱۵ هفته و ۵ روزمه.  از دیشب گاهی زیردلم سمت چپ، دقیقا همونجایی که سونو ان تی داشت رحمم رو میدید، یعنی دستگاه رو اونجا گذاشته بود، درد میکنه. کم . مداومم نبست. طبیعیه؟

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
سلام عزیزم بله طبیعی باردار شدم والا منم نمی دونستم یسری دارو هارو نباید خورد کسایی که می خوان خون ب ...

عزیزم من برای اطمینان و اطلاع بقیه دوستان بازهم زنگ زدم پرسیدم، پردنیزولون و انوکساپارین رو‌گفتند جز مواردیه که با مشاوره و توضیح مشکل و‌بقیه داروها میشه قرارداد بست و‌ذخیره کرد، اما سرم آی وی آی جی و داروهایی که منشا انسانی داره به طور کلی باعث منع قرارداد میشه