2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من هفته ی دیگه میرم برای انتقال لطفا اگ پیشنهادی تجربه ای برای نتیجه گرفتن دارین بهم لطف ...

سلام عزیزم به سلامتی، ان شاء الله مامان هم شدی

گلم حسابی مایعات و میوه بخور، و غذاهای مقوی  مثل ماهیچه و کباب و... 

سالاد کاهو و روغن زیتون عالیه برای اینکه یبوست نشی

اصلا کارهای عجیب و غریب نکن، مثلا همش سردی بخوری یا همش گرمی، یا مثلا اگر مستعد یبوستی نشاسته نخور، نگو گفتن خوبه یا شنیدم، 

این موارد صرفا تقلیدی اثر + ندارن

اگر لووتیروکسین داری شیر سویا نخور

استراحت مطلق اصلا اصلا نباش، خواهرانه میگم اثر خوب نداره هیچی، احتمال مثبت شدن پایین میاد، روال عادی زندگیت قبل از انتقال رو داشته باش، فقط خودتو خسته نکن، نزدیکی و چیز سنگین بلند کردن ممنوع 

پله برو ولی آروم، دستشویی هم ایرانی و فرنگی مهم نیست

راستی پاهات هم گرم نگه دار، با جوراب ولی نه در حدی. که کلافه بشی، کلا جای سرد نشین

اما از همه مهم تر آرامش داشته باش

اگر هم خدای نکرده لک و خون دیدی، هول نکن، اینجا پیام بذار به مرکزتون هم زنگ بزن واسه مشاوره، ولی لک و خون رو اصلا به حساب پریودی نذار

آره عزیزم متوقف. البته مکمل میخورم منتظرم ببینم گونال پخش میشه یا نه

کارخوبی میکنی وارد سیکل نشو تا داروهات رو پیدا کنی ‌بعد با آرامش و توکل به خدا سیکل جدید رو شروع کن. من هم مجبور شدم شروع کنم اخه متخصص خون، ایمونولوژی، غدد، ژنتیک ،ارولوژ و زنان چند بار ویزیت شدم چقدر آزمایش دادم و کلی هزینه کردم وکلی رفت و امد به تهران تا اجازه سیکل جدید رودادن اگه نمیرفتم و ۶ماه میگذشت شاید باید از اول این راه رو میرفتم.با این که این بار فقط و فقط توکل کردم وهمه چی روسپردم به خداواصلا به نتیجه فکر هم نمیکنم ولی باز بابت داروها خیلی استرس دارم.

ان شاالله خدا قسمت خودت بکنه به زودی مامان بشی بچه های اون بنده خدا هم براش حفظ کنه😍😍😍

ان شاءالله ممنون بانو بادعای شما دوستای گلم🙏🏻❤منم مادربشم

ان شاءالله شماهم بسلامتی زایمان کنی کوچولوت سالم وسلامت بیاد بغلت😍

یه سوال دیگه🙊پس بااین اوصاف دیگه لازم نیست نماز رو هم بعدانتقال نشسته خونددرسته؟

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚

دوستان من در حال استفاده استرادیول هستم و پماد اکوئین به صورت واژینال دارم،از دیروز زیر شکمم،سمت چپ ،احساس می کنم تخمدان سمت چپم هست نا آرامه و درد خفیف هم داره ،به نظرتون به چه دلیله؟

ممنون می شم راهنماییم کنید

سلام بچه ها  من شنبه گذشته تخمکم و درآوردن از هشتا فقط سه تاش توش سالم بود بردن برای تشکیل جنی ...

سلام عزیزم علائم هایپری مثل افزایش ناگهانی سایز شکم و وزن نداری؟ 

تهوع شدید؟ 

کم و تیره شدن ادرار؟