2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046232 بازدید | 684505 پست
خیلی ارزششو داره بنظر من همه باید اینکار و بکنن من بند ناف دخترمن و گفتم اومدن نمونه گرفتم ایشالا دو ...

مامان‌ماهک‌ جان شما دخترت رو طبیعی باردار شدی؟ دارو نداشتی؟ چون‌من تو سایتشون خوندم که داروهای انعقادی، سرم ivig یا آلبومین یا حتی یه سری داروهای ناباروری مصرف کرده باشی قرار داد نمی بندن، پرسیدم ازشون چرا، گفتن چون سلولها قابلیت درمان ندارند دیگه، من که خیلی ناراحت شدم😔😢

زینب جان چند تا پست قبلی دیدم‌شما هم انگار سوال کرده بودین پستت را پیدا نکردم، به شما هم همینارو گفتن؟؟

@زینبی_بابا    

مرسی مرسی مرسی زینب جان😘 خداکنه رفتم کیستم رفته باشه سیکلم شروع شه این کیست لعنتی😑 نمیخوام زی ...

قربونت عزیزم 

خدا بهش رحم کرده 

منم سرکلاژ شدم ولی شدیدا دکترم میگفت نبینم یه سره بخوابی، چون خطر لخته شدن خون در عروق عمقی پا هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره گلم، پس با خیال راحت عطسه، سرفه و... بکن پله هم میگم آروم برو به خاطر اینه که نفس کم نیاری و اک ...

وای کنجد 😍

یعنی میبینم اینروزارو😍

خداروشکر خونمون پله نداره

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
عزیزم این یه کار آماری هست، از خودم نگفتم  منم دو تا سه روزه انتقال دادم، آخرش یکی گرفت اگر م ...

الهی قربونت برم که انقدر قشنگ و با حوصله جواب میدی بخدا کل استرسی که داشتم از بین رفت بخدا

خیلی ماهی زینب جون❤️

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
قربونت عزیزم  خدا بهش رحم کرده  منم سرکلاژ شدم ولی شدیدا دکترم میگفت نبینم یه سره بخوابی ...

بعد۷ماهگی بلندمیشدحرکت میکرد دوقلو بودن بچه هاش...

زایمانش خیلی سخت بود اورژانسی سز شد الان بچه هاش ۸سالشونه

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
بله درسته نه من تجربه خودمو گفتم راستشو بخپاهی من خودم همیشه میگم حتمن مال من دوتا بودن یکیش شد هم ...

قربونت عزیزم 

منم فقط قصدم اینه با دلایل علمی دوستان استرس رو از خودشون دور کنن

چون تو این مواقع آدم خیلی حساس و احساساتی میشه

مامان‌ماهک‌ جان شما دخترت رو طبیعی باردار شدی؟ دارو نداشتی؟ چون‌من تو سایتشون خوندم که دار ...

آره گلم خودم حضوری رفتم، لیست داروهام رو کامل گرفت

و گفتن خود ivf به تنهایی باعث نمیشه ما بگیم نمیشه فریز کنی 

خیلی روی پرد، سرم آلبومین، سرم ivig و آمپول بتامتازون حساس بودن

ضد انعقاد یادم نیست

منم آسپرين تا هفته 9 داشتم، گفتن مهم نیست 

بعد۷ماهگی بلندمیشدحرکت میکرد دوقلو بودن بچه هاش... زایمانش خیلی سخت بود اورژانسی سز شد الان بچه هاش ...

ان شاالله خدا قسمت خودت بکنه به زودی مامان بشی

بچه های اون بنده خدا هم براش حفظ کنه😍😍😍

آره گلم خودم حضوری رفتم، لیست داروهام رو کامل گرفت و گفتن خود ivf به تنهایی باعث نمیشه ما بگیم نمیش ...

این آدرس سایتشونه کامل توضیح داده، تو انوکسا هم داشتی؟

با دات آی آر بزنین، لینک میذارم پاک میکنه
rsct