2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046334 بازدید | 684509 پست
نه عزیزم بد به دلت راه نده من با امکان دوقلویی دوتا انتقال دادم و مطمان باش اگه جفاش عالی بود همو ...

همش فکرم درگیر این موضوع شده توم بلاست انتقال دادی؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من دارم بهت با توضیح علمی و پشتوانه مقاله میگم  خودم هم استراحت نکردم  لطفا اون می ...

مرسی مرسی مرسی زینب جان😘

خداکنه رفتم کیستم رفته باشه سیکلم شروع شه این کیست لعنتی😑

نمیخوام زیاد بخودم سخت بگیرم آی اینو بخورم اونو نخورم میخوام کاملا عادی باشم...تا نتیجه ی بهتری بگیرم خداکنه باراول نتیجه بگیرم😍

مادرشوهرم میگفت استراحتم میخوای بکنی گفتم ۴۸ ساعت اره پس لازم نیست نمیکنم باخیال راحت میام خونه م...

یکی ازاشناهامون ivf کرد بعد تا ۶ماهگی استراحت مطلق شد یعنی فقط میخوابیدا....سرکلاژم شد..

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
وقتی بلاست انتقال میدن همون روز انتقال درمارن از فریز و انتقال میدن؟ چندم انتقال از دادی؟

مال من فرش بود جنینام فریز نبودن راستش

من دوشنبه انتقال دادم دوشنبه بعدی نه بعدیش ازمایشم بود

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
من دوتا انتقال دادم ۲۷ سالمم هست دوتا بلاست گرید ا یکیش گرفت🙈

عزیزم این یه کار آماری هست، از خودم نگفتم 

منم دو تا سه روزه انتقال دادم، آخرش یکی گرفت

اگر مثلا یک جنین با کیفیت هم انتقال میدادم باز نتیجه میشد بارداری

اگر اون دومی رو به تنهایی انتقال میدادم باز 40 درصد احتمالش بود و در صورت منفی شدن میرفتم جزء دسته 60 درصد که نگرفته

کلا آمارهای جهانی همه بر اساس تک جنین هست

غیر از ایران هیچ جای دنیا زیر 35 سال، بیشتر از یکی انتقال نمیدن، ریسک چند قلویی هست 

درسته ممکنه گاهی کمی این احتمال بالای 46 درصد بره با انتقال چند جنین با کیفیت ولی اصلا به صلاح نیست

حالا نهایتا یه با کیفیت بذارن یه معمولی

اونایی که به خاطر گرفتن نصف و نیمه قل های دیگه با لک و خون و انقباض دست و پنجه نرم می کنن کاملا لمس می کنن چی میگم

در کل منظورم اینه اگر کسی تک جنین انتقال داد نگران نشه، تازه با معیار های جهانی مچ شده، و جای استرس نیست

عزيزم بهترین سونو برای تعیین سن حاملگی، سونو ان تی هستش

مرسي عزيزم از جوابتون😘😘😘😘توكل بر خدا تا ببينيم خدا جي مخاهد برامون

خدا جووونم شكرررت😍😍😍خدايا نگه دار همسرم و پسر كوچولم باش🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻
عزیزم این یه کار آماری هست، از خودم نگفتم  منم دو تا سه روزه انتقال دادم، آخرش یکی گرفت اگر م ...

بله درسته

نه من تجربه خودمو گفتم

راستشو بخپاهی من خودم همیشه میگم حتمن مال من دوتا بودن یکیش شد هماتوم یمیش جنین

این همیشه تو ذهنمه و اعتقادم ب یدونه انتقال

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
عزیزم پیورگان اصلا نیست من تقریبا کل تهرانو زیرپا گذاشتم یا زنگ زدم پرسیدم گونال رو یکی از دوستان ک ...

تارا جان درخواستمو قبول کن

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند
وای چه قشنگ توضیح دادی من همش نگران این بودم که بمونم یانه...بعدش یه چیزی نشه بیفتن بچه هام😂 خداخی ...

آره گلم، پس با خیال راحت عطسه، سرفه و... بکن

پله هم میگم آروم برو به خاطر اینه که نفس کم نیاری و اکسیژن خون کم نشه و گرنه جای اون کنجد امن و راحته

عزیزم شما تازه طبق استاندارد جهانی احتمالت 46 درصد هست مثبت فکر کن

اره البته راستشو بخوای نمی دونم چرا فک می کنم انتقالم مثبت میشه شاید چون همیشه زود باردار شدم نمی دونم ایشالا همینطوره 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود