2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046120 بازدید | 684499 پست
عزیزم نوبت دکتر داشتم، خیلی امروز خسته شدم🙈🙈🙈

سلام خواهري.من امروز سونوكرافي هفته سي بودم.برام زده مقدار اب اموننياتيك ١٤٠م م...بنظرت نرماله؟؟يك سيوال دكر من ب حساب nt سي هفته و جهار روز رفتم ولي سونو منو سي هفته نشون داد..بنظرت عيب ندارد؟؟براي حساب كردن هفته هام بر اساس ntبرم يا بر اساس اين ازمايشم حساب كنم؟؟

خدا جووونم شكرررت😍😍😍خدايا نگه دار همسرم و پسر كوچولم باش🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم نوبت دکتر داشتم، خیلی امروز خسته شدم🙈🙈🙈

عزيزم يك سيوال دكر داشتم اينه كه طول سرويكسمو زده٢٩تو هفته سي ام.بنظرتونم كمه؟ولي دهانه رخمم بسته بود.خود دكتره گف خوبه و نرماله

خدا جووونم شكرررت😍😍😍خدايا نگه دار همسرم و پسر كوچولم باش🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻
خب پس این نگرانیت طبیعیه ولی خیالت راحت اصلا لازم نيست بیرون جداگانه سونو بشی 

زینب جان بچه ها به من سینال داده دارو مبگن خوب نیست حارجی بخر

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند
عزیزم مبارکت باشه ، ممنون از توضیحاتت ،من طبعم‌گرمه ولی رحمم سرد ،نتونستم برم پیش دکتر سنتی ،بومادرا ...

ممنونم عزیزم 

من پریودیام نامنظم بود همیشه باید مدروفم میخوردم یا امپول میزدم بومادرانو دکتر طب گفت واسه تنظیم پریود عالیه 

منم مصرف کردم 

راستی مصرف ویتمین دی را فراموش نکنید 

حتماااا حتما ازمایش بدین و میزانش را بررسی کنید من زیاد شنیدم کسانی که ویتامین دی مصرف کردن باردار شدن چون محلول در خونه خیلی تاثیر داره خودمم این سری مصرف کردم 

@زینبی_بابا    

سلام عزیزم 

زینب جان میگم امکانش هست دوتا جنین با فاصله چند روز از هم لانه گزینی کنن؟؟؟؟اخه من حدود یه هفته پیش علامی مثل درد زیرشکم و تخمدان درد توی کمر و پهلو و مخصوصا پا سمت راستم داشتم از دکترم پرسیدم گفت احتمال 80 درصد واسه لانه گزینی جنینه از دیروز حالا همون دردو دقیقا سمت چپمم دارم 

ینی امکانش هست اون یکی جنین الان لانه گزینه کرده باشه؟ 😅

آره گلم همینه، جدید پرسیدم حتی گاندی هم با اون همه لوکس بودن سزارین و یک شب بستری بین 6ونیم تا 7 هس ...

خیلی خوبه 

یادش بخیر ۱۱ سال پیش دخترم تو صارم بدنیا آوردم فک کنم ۲۴۰۰ شد

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
یه مبلغ ناقابل 3میلیون و سیصد و سی وسه🥴🥴🥴 بیمه تکمیلی هم قبول نمیکنه  هزینه اولیه خیلی بال ...

خیلی ارزششو داره بنظر من همه باید اینکار و بکنن من بند ناف دخترمن و گفتم اومدن نمونه گرفتم ایشالا دومیم اینکار و می کنن 

ببار تو شبکه ۶ داشت دکتر رویان صحبت می کرد گفت حتی شرایط قستی برای اون ۳ تومن داریم 

ولی بنظر من انقدر مهمه که باید هر کسی انجام بده ما اوالا سالی ۱۰۰ میدادیم ولی چند سالیه سالی ۱۷۰ تومن میدیم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم ایمنی رو نیاز نبود بدی، حتی انعقادی رو  تو بارداری آز ایمنی معتبر نیست جوابش انعقادی هم ...

بخاطر اینکه هماتومم هر هفته داشت بزرگ میشد

نه عزیزم دارو مصرف نمیکردم

بعد جواب ازمایش انکوسا مصرف کردم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
فدات خواهری چه میشه کرد .خدا باید بخواد که نمیخواد

اگه اشتباه نکنم علت ناباروری شما ناشناخته بود یه مدت بی خیال شو ول کن برو سفر ذهنت رو از بچه منحرف کن شاید خدا خواست بعد این همه مشکل طبیعی باردار شدی. اگر خدایی نکرده نشد چند وقت دیگه برو دنبالش