2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست

@مرضی۹۶

چی شد ؟ 

ببخشید اما خیلی منتظر جواب هستم؟؟

هم شما هم زینب جان فقط سوال کردید مرکز نازایی انجام دادم یا نه بعد دیگه هیچی نگفتید

میشه لطفا بگی خیلی وضعیت ناجوره؟ حتی برای میکرو؟

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو اون زمان بهترین کارو انجام دادید که تمرکزتونو تو موارد دیگه نداشتید آن شالله مادرید عزیزم

راستش دوس نداشتم به چیز دیگه ای فکر کنم.هر دلیلی هم داشت به هرحال اون لحظه یک جنین داشتم که از خدا میخواستم اونو برام نگه داره.

خدایا شکرت  
@مرضی۹۶ مرضیه جان میشه آزمایش همسرم را ببین لطفا بگو وضعیت چقدر بده شکه شدم چون پارسال ...

عزيزم واضح نیست، زوم هم نمیشه تعدادش که برا میکرو خوبه، نمیدونم 30 یا 38 میلیون، مورفولوژی هم که انگار 10 درصد زده که خیلی خوبه، ولی کاش یه عکس واضح تر میزاشتی، اذیت شدم تا خوندمش 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
عزيزم واضح نیست، زوم هم نمیشه تعدادش که برا میکرو خوبه، نمیدونم 30 یا 38 میلیون، مورفولوژی هم که انگ ...

پس اونی که زده ۹۰ درصد ابنرمال بد نیست؟

ببخش اذیت شدی

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
@مرضی۹۶ مرضیه جان میشه آزمایش همسرم را ببین لطفا بگو وضعیت چقدر بده شکه شدم چون پارسال ...

ببخشید مورفولوژی، رو درست نمیتونم بخونم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
پس اونی که زده ۹۰ درصد ابنرمال بد نیست؟ ببخش اذیت شدی

یه بار دیگه عکس کامل و واضح بگیر، من عینکی هستم، الآنم چراغ اتاقم خاموش، باور کن بزور میخونم 😀😀😀

یعنی اگه کسی خواست خون بند ناف رو ذخیره کنه نباید آمپول بتا بزنه؟

آره گلم 

مثلا یه نفر مثل من که های ریسک نیست و فقط سرکلاژ کرده، صرفا به خاطر ترس نباید بتا بزنه، وقتی نه انقباض هست نه قند نه فشار خون

کلا شرایط ذخیره بانک خون رو پرسیدم رو پردنیزولون، سرم آلبومین، سرم ivig، آمپول بتامتازون خیلی حساسن و اگر اینا استفاده شده باشه امکان فریز تو بانک خون بند ناف نیست

منم دکترم تو نیکان زایمان می کنه این قیمتارو دیدم خوشحال شدم فکر می کردم خیلی بیشتر از اینا باشه اتا ...

آره گلم همینه، جدید پرسیدم

حتی گاندی هم با اون همه لوکس بودن سزارین و یک شب بستری بین 6ونیم تا 7 هست

عزیزم برای میکرو کاملا خوبه خیالت راحت

ان شاالله بهترین ها نصیب بچه هات بشه

خدا خیرت بده