2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
بنظرتون خوبه؟جواب میده؟

راستش من تجربشو ندارم.

ولی اینجا خیلیا بودن اینجوری .مخصوصا اونا ک خارج از کشورن.

هر چی دکتر میگه قبول کنین. از وضعیت رحمتون آگاهه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم ممنون انشاءالله که قسمت هممون.🙏🙏من برای حرکت صفر پرسیدم که میشه از بیضه ها نتیجه گرفت؟؟؟؟

بله میشه کافیه اسپرم پیدا بشه خودشون تزریق می کنن داخل تخمک. اسپرم داخل بیضه که کلا" حرکت نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من الان بخاطر پروژسترون بالام تا دوماه انتقال ندارم تو این دوماه دوباره میتونم تخمک کشی کنم؟؟ ...

چرا این کار رو بکنی؟ اول جنین هایی که داری رو انتقال بده. انشالله که میگیره چرا الکی خودت رو بندازی تو دردسر پانکچر و دارو؟ 

فدات خواهری باز هم نشد.قطعا قسمت نبود فدای سرتون.بلاخره خدا ی روزی بهم معجزشو نشون میده

خیلی ناراحت شدم خیلی زیاد همش بهت فکر می کردم این چند روز و این که چقدر در رفت و آمد بودی و امیدوار و طب سوزنی هم انجام دادی. ان شالله نتیجه میگیری به زودی

@مرضی۹۶

مرضیه جان میشه آزمایش همسرم را ببین

لطفا بگو وضعیت چقدر بده

شکه شدم چون پارسال همسرم کاملا سالم بود و من مشکل داشتم. حالا که افتادیم تو مراحل آی وی اف  حواب آزمایشش این شده

منتظر جواب dfi هستم تا باهم ببر پیش دکترمون

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
منم ۴ تا تخمک داشتم که یکیش جنین شد. خیلی سعی کردم به تغذیه خودم و شوهرم برسم.آخرا زیاد پیاده روی ک ...

عزیزم از دکترتون پرسیدید چرا فقط یک جنین تشکیل شده؟  جوابشون چی بود؟  منم ده تا تخمک داشتم دوتا جنین تشکیل شدش

من شوهرم الیگو اسپرمی بود تعداد خیلی کم.گفتن واریکوسل داره باید عمل کنه.عمل کرد کلا همه چی صفر شد هم ...

دلارام جان شما دکتر ژنتیک هم رفتید یا فقط همون متخصص خون رفتید؟؟؟ متخصص خون درمورد آزمایشات شما نظرش چی بود؟  من هنوز نرفتم دکتر ولی زینبی ازمایشاتمو دید گفتن غلظت خون دارم

عزیزم از دکترتون پرسیدید چرا فقط یک جنین تشکیل شده؟  جوابشون چی بود؟  منم ده تا تخمک داشتم ...

نه.روز تخمک کشی یه برگه دادن دستم.روش نوشته بود ۴ تخمک.من دکتر رو دیگه ندیدم که بپرسم.از پرستارا هم نپرسیدم.

خدایا شکرت  
عزیزم از دکترتون پرسیدید چرا فقط یک جنین تشکیل شده؟  جوابشون چی بود؟  منم ده تا تخمک داشتم ...

آها شرمنده.شما جنین رو پرسیدین.نه نپرسیدم.من برگشته بودم تبریز.زنگ زدم بهم گفتن.۳ روز بعدم رفتم انتقال دادن.اصلا نمیدونستم از کی باید بپرسم.

خدایا شکرت  
دلارام جان شما دکتر ژنتیک هم رفتید یا فقط همون متخصص خون رفتید؟؟؟ متخصص خون درمورد آزمایشات شما نظرش ...

عزیزم من فقط شوهرم آزمایش ژنتیک داد.خودم مشاوره ژنتیک که رفتم نگفت چیزی در اینباره.

منم ژن غلظت داشتم.و فقرآهن .تالاسمی مینور هم بودم.دکتر گفت برا آهن خونم قرص فروس فومارات بخورم.برام فولیک ۵ هم تجویز کرد.و آسپرین هم به محض بارداری تجویز کردو آنوکسا هم اگه تو سونو ها اختلالی نشون داد باید استفاده کنم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.