2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
منم ۴ تا تخمک داشتم که یکیش جنین شد. خیلی سعی کردم به تغذیه خودم و شوهرم برسم.آخرا زیاد پیاده روی ک ...

منم همینطور روز سونو گفت عاااالیه وضعیت تخمک و فولیکولات دوراهمم کم بود گفت همین خوبه 

بقول شما حسابی ام پیاده روی و اینا اما اخرش اینطور ب من گفت تخمکت بارور نشده

کیفیت تخمکا که گفتن خیلی خوبه.عزیزم ربطی به تحرک نداره که.اصلا برا میکرو که تحرک لازم نیست .نمیدونم ...

الان شما نتیجه گرفتید؟؟؟؟؟میشه تخمکارو ببریم رویان؟؟؟؟انتقال میدن ؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کیفیت تخمکا که گفتن خیلی خوبه.عزیزم ربطی به تحرک نداره که.اصلا برا میکرو که تحرک لازم نیست .نمیدونم ...

شما کدوم شهرین؟؟؟

شهرهای بزرگ خوبن واسه اینکار

مرسی از محبتتون خواهری.والا قسمت  من میگم قسمت نبوده حکمت خدا رو نمیدونم ولی قطعا اگر بار دیگه ...

ثمین جان، جنین داری هنوز؟؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
سلام من شوهرم اسپرمش صفر سه ماهه پیش عمل واریکوسل انجام داده.مپ مشکلم مثل شماست شما چکار کردین؟؟

عزیزم با نمونه برداری اسپرم برداشتن و میکرو کردن انتقال جنین دادم چهار بار ولی مثبت نشد😔😔انشاءالله برای شما مثبت شه

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
عزیزم با نمونه برداری اسپرم برداشتن و میکرو کردن انتقال جنین دادم چهار بار ولی مثبت نشد😔😔انشاءالله ...

عزیزم ممنون انشاءالله که قسمت هممون.🙏🙏من برای حرکت صفر پرسیدم که میشه از بیضه ها نتیجه گرفت؟؟؟؟

یعنی چی دوتا چهارتا بشه؟؟یعنی ممکنه همین ی دونه ام دوتا بشه؟؟نمیدونم هیچی نپرسیدم اونام نگفتن تو کار ...

اره عزیزم دیدی بعضیا میگن ۴قلو بارداره خیلی پیش میاد خیلی موقع ها پیش میاد مثلا طرف ۲قلو می خواد اینکارو کرده و شده ۴تا 

نکه بگم احتنالش زیاده نه ولی خیلی مریضا بودن این اتفاقا براشون افتاده

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم ممنون انشاءالله که قسمت هممون.🙏🙏من برای حرکت صفر پرسیدم که میشه از بیضه ها نتیجه گرفت؟؟؟؟

نمیدونم من دقیقش..ولی خوب میکرو خودشون تزریق میکنن اسپرم و تخمک ..انشاءالله میشه ..باز از زینب بپرس بهتر راهنمایی میکنه

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
نمیدونم من دقیقش..ولی خوب میکرو خودشون تزریق میکنن اسپرم و تخمک ..انشاءالله میشه ..باز از زینب بپرس ...

مرسی .

الان شما نتیجه گرفتید؟؟؟؟؟میشه تخمکارو ببریم رویان؟؟؟؟انتقال میدن ؟

نتیجه در حد جنین تشکیل شدن و موندنشون آره.اما اینکه باردار بشم هنوز انتقال ندادم.بهمن ماه انتقالمه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.