2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046274 بازدید | 684508 پست
اره میگم میشه یا استراحت میدن

معمولا استراحت میدن.من تیرماه تخمک کشی داشتم که جنینام رشد نداشتن و کنسل شد

دیگه اومدم تهران گفتن تخمدونات باید استراحت کنن.برا شهریور برام نوبت زدن که وقتی هم رفتم برام سیکل لانگ انتخاب کردن و عملا تخمک کشیم افتاد آخرای مهرماه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من شوهرم الیگو اسپرمی بود تعداد خیلی کم.گفتن واریکوسل داره باید عمل کنه.عمل کرد کلا همه چی صفر شد هم ...

ممنونم عزیزم 🙏 من شوهرم سه ماهه پیش واریکوسل عمل کرد کلا صفر شده.الانم مرحله آخر میکرو هستیم.میشه کاریش کرد؟تجرتونو بگین

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
من شوهرم الیگو اسپرمی بود تعداد خیلی کم.گفتن واریکوسل داره باید عمل کنه.عمل کرد کلا همه چی صفر شد هم ...

برای حرکت صفر میشه ججنین درست کرد؟از بیضه ها چطور؟

ممنونم عزیزم 🙏 من شوهرم سه ماهه پیش واریکوسل عمل کرد کلا صفر شده.الانم مرحله آخر میکرو هستیم.میشه ک ...

برا شوهر من که یک سال تموم بعد از عمل واریکوسلش اوضاع یکم بهتر شد.البته حدودای خرداد ماه تعداد به ده میلیون هم رسید هما همشون مرده بودن و تحرک و مورفو هم صفر بود که دیگه گفتن با عمل از بیضه اسپرم میگیریم که اونم رشد نداشتن جنینام و از بین رفتن.

مرحله آخر میکرو یعنی انتقال دارین؟

برا شوهر من که یک سال تموم بعد از عمل واریکوسلش اوضاع یکم بهتر شد.البته حدودای خرداد ماه تعداد به ده ...

نه عزیزم تخمک فریز شده دارم.اما اسپرم نداریم.اگه حرکت چند باشه خوبه؟؟؟؟؟؟

برای حرکت صفر میشه ججنین درست کرد؟از بیضه ها چطور؟

آره چرا نشه.خب میکرو رو برا همین موقع گذاشتن.برا میکرو که تحرک لازم نیست چون خودشون اسپرم رو به تخمک تزریق میکنن

برا شوهر من که یک سال تموم بعد از عمل واریکوسلش اوضاع یکم بهتر شد.البته حدودای خرداد ماه تعداد به ده ...

یعنی رشد جنیناتون بستگی به حرکت اسپرم داشت یا کیفیت؟یاتخمک؟؟؟؟

آره چرا نشه.خب میکرو رو برا همین موقع گذاشتن.برا میکرو که تحرک لازم نیست چون خودشون اسپرم رو به تخمک ...

آخه چندماه مارو بخاطر همین معطل کردن 😭بخدا عذاب اوره

من چهارتا تخمک داشتم ک یکیش جنین شد اون یکی ام ک نرسید

منم ۴ تا تخمک داشتم که یکیش جنین شد.

خیلی سعی کردم به تغذیه خودم و شوهرم برسم.آخرا زیاد پیاده روی کردم و آب خوردم و.... ولی آخرش یه جنین شد.نمیدونم چرا

خدایا شکرت  
همش با این جمله خودمو اروم میکنم ولی اخه چرا اینطوری شد عدد ذخیره تخمدانم خیلی خوبه همیشع ام بالغ دا ...

نمی دونم علتش چیه ولی خیلیا بودن خیلی جنین داشتن نشده و کسایی یدونه بداشتن و مثب یوده من خودم می توتم ۲تا انتقال بدم ولی اصلا دوست ندارم چون احتمال اینکه این دوتا ۴ تا بشن هست و ریسکبالایی داره 

به اینا فکر نکن ایشالا همین میگیره مامان میشی گریدش چیه؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
یعنی رشد جنیناتون بستگی به حرکت اسپرم داشت یا کیفیت؟یاتخمک؟؟؟؟

کیفیت تخمکا که گفتن خیلی خوبه.عزیزم ربطی به تحرک نداره که.اصلا برا میکرو که تحرک لازم نیست .نمیدونم چرا برا شما این طور گفتن.

برا خودمون هم نمیدونم چرا این طور شد.اونجا که بهمون گفتن اسپرمش خیلی ضعیفه آخره مروفو هم صفر بود.یه دفعه گفتن با عمل تسه هم اسمرم چندانی نداشت و خلاصه خیلی چرت و پرت تحویلمون دادن.حرفاشون گلی تناقض داشت.منکه آخرش نفهمیدم چطور این طور شد.بهمون گفتن فقط با جنین اهدایی جواب میگیرین.ولی خب رویان که اومدیم ما جواب گرفتیم.تلفنی هم بهشون گفتیم که رویان جواب گرفتیم.از خجالت و شرمندگی چیزی نگفتن وتلفن رو قطع کردن.من خیلی بهشون مشکوکم.ولی خب دیگه بهش فکر نمیکنم

نمی دونم علتش چیه ولی خیلیا بودن خیلی جنین داشتن نشده و کسایی یدونه بداشتن و مثب یوده من خودم می توت ...

یعنی چی دوتا چهارتا بشه؟؟یعنی ممکنه همین ی دونه ام دوتا بشه؟؟نمیدونم هیچی نپرسیدم اونام نگفتن تو کارت فریزم نپشته؟؟فقط خیلی رو عالی بودنش تاکید کرد