2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
خوب پس مشکل لانه گزینی نداشتی شما

نه.

دکترا ک‌گفتن طبیعی بوده ، مشکل کروموزومی داشته   ، آخرین سونو رو هم ک رفتم ، گفت کلا وضعیتش خیلی خوب نبوده.

در حالیکه این دوتای الان ، سونو گفت جایگزینی جنین ها عالیه .

ولی من آزهای ایمنی انعقادی رو دادم. شاید از اونم بوده ، ولی از مشکل لانه گزینی نبوده.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان،تازه لکه قهوه ایی دیدم اخه نزدیک پریودیم هست، پس تمام شد دیگه چون الان که وقته لانه گزین ...

ناامید نباش عزیزم یکی از بچه ها همینجا اسمش یادم نیست موعد پریودش لکه بینی شدید گرفته بود فکر کرده بود پری شده ولی بتاش ماشاالله بالای دو هزار بود، لک دیدن نشونه ی خوبیه😍😍😍

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

سلام بتای من از ۸۱ شد ۱۱۳ بعد ۹۹ بعد ۲۰.دیگه دکترم گفت داروهاتو قطع کن☹ 

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
ناامید نباش عزیزم یکی از بچه ها همینجا اسمش یادم نیست موعد پریودش لکه بینی شدید گرفته بود فکر کرده ب ...

نمیدونم شادان جان،کلن بهم ریختم.الان میریم ازمایشگاه،دیگه نمیتونم تافردا صبر کنم یا زنگی زنگی یا رومی رومی.برام دعا کنید

من بار اول ک رفتم ابن سینا برای شروع درمان ، تیروئیدم ، ۲.۲ یا ۲.۳ بود. گفتن برای میکرو باید زیر دو ...

ممنون گلم از توضیحاتت، نظر خودمو شوهرمم همین بوده ولی چون سارامیسم تیروئیدش همین بوده و مثبت شد، شک کردم، حالا حدود 10 روز دیگه آز میدم ببینم چند شده، حتما باید هیسترو بشم، چون یه بار عمل فیبروم داشتم، 

بسلامتی و دل خوش بچه هاتو بغل بگیری🙏🌸

نمیدونم شادان جان،کلن بهم ریختم.الان میریم ازمایشگاه،دیگه نمیتونم تافردا صبر کنم یا زنگی زنگی یا روم ...

توکل به خدا عزیزم، امیدوارم با خبر خوش برگردی😘😘😘

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ای بابا کاش آدم دلیلش و می فهمید می دونم خیلی حالت بده بنظر من یه استراحت به بدنت بده دوباره انتقال ...

دیگه دوتا بلاست دارم فقط. میشه سقط پنجمم.برم با دکترم حرف بزنم ببینم چیه دلیلش

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم