2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046358 بازدید | 684509 پست
ایشالله این دفعه حتما مامانی عزیزم

قربونت عزیزم، پناه بر خدا😘😘😘

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
آها، فکر کردم تاثیر داره، چون سری قبلی بلافاصله بعد از اینکه تیروئیدم ا و خورده ای شد باردار شدم... ...

کارایی که انجام دادی قطعا درست بوده عزیزم

باتوجه به اینکه میگی فیبروم داشتی به نظرم یه هیسترو انجام بدی بد نیست.البته ببین نظر دکتر چی هست

شاید نیاز باشه رحمت رو پاکسازی کنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما برای انتقال دوم کار خاصی پزشک واستون انجام داد؟

نه.

بار قبل هم مثبت شدم. بتامم بالاتر بود. اما قلبش ایستاد.

قبلش اینبار ب۶ و ب۱۲ استفاده کردم. بعدشم هپارین و آنوکسا.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام عزیزم ایشالله باهم من 5شنبه که آزمایشم منفی شد لک بینی داشتم دارو رو که قطع کردم شنبه پریود شد ...

ایشالا، چ خوب که پریود شدی، من 6 روز از موعد پریودیم گذشته بود، هیچ لکه هم نداشتم، ایشالا زودتر بیاد. من رفتم دکتر نبودش، منشیش گفت برو بعد از دو پریودی بیا، ولی گفتم پریود شدم روز دوم برم ببینم وضعیت رحمم چطوره. آره شنیدم دکترا اینجورن، ایشالا که خیره

سلام دوستای گلم من شنبه رفتم پیش دکترم و در مورد اینکه چرا انتقالم منفی شد پرسیدم گفت کسایی که pco ...

منم میخواستم هیسترو رو بگم اول که با جنین شناس صحبت کردم گفت مگه مشکلی تو رحمت داری گفتم نه گفت پس دستکاری نکن چون احتمال خیلی زیاد از کیفیت جنینات باشه منم پشیمون شدم دیگه

انشاالله که عید مامان دوتا نی نیه ناز و خوشگل میشی❤❤❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کارایی که انجام دادی قطعا درست بوده عزیزم باتوجه به اینکه میگی فیبروم داشتی به نظرم یه هیسترو انجام ...

ممنون گلم، آره تو فکرم هست بهش بگم، پریود بشم حتما پیشش میرم ببینم باید چیکار بکنم. 

خانما یه سوال تو pgdدکتر می تونه بفهمه جنین مشکل ژنتیک داره یا نه؟

مامان ماهک مگه پی جی دی برای ژنتیک نیست؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم میخواستم هیسترو رو بگم اول که با جنین شناس صحبت کردم گفت مگه مشکلی تو رحمت داری گفتم نه گفت پس د ...

شما هم بلافاصله بعد منفی شدن اقدام کردی؟ من هی به دکتر گفتم عجله دارم الان میگم کاش یکم فاصله مینداختم شاید اثر منفی داشته باشه پشت هم

مامان ماهک مگه پی جی دی برای ژنتیک نیست؟

نه من فک کنم سوالمو اشتباه پرسیدم من یه سقط داشتم زیر ۳ ماه دیدی دکترا میگن اکثرا ماله مشکله کرموزومیه خواستم این و بپرسم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ممنون عزیزم، ان شاءالله 🌸 میگم زینب جون من سری قبلی که باردار شدم 6 ماه اقدام کردیم نشد بعدش دکتر م ...

من بار اول ک رفتم ابن سینا برای شروع درمان ، تیروئیدم ، ۲.۲ یا ۲.۳ بود.

گفتن برای میکرو باید زیر دو باشه و دارو دادن.

بعد از عکس رنگی ، دو ماه وقت گرفتم برا پایان نامم ک اسفند برم برای داروهای پانکچر.

ک بهمن طبیعی باردار شدم.

شوهرم میگف بخاطر تیروئید، من میگفتم بخاطر عکس رنگی بوده.

بماند ک من مشکلی نداشتم و ندارم ، و اسپرم شوهرم از اول کم و کم تحرک بوده.

حالا چقدر تاثیر داره نمیدونم.

اینبارم گفتن زیر ۲.

حتی دفعه قبل ، ۵ سال پیش ، گفتن مشکل تیروئید نداری ، چون قراره میکرو کنی باید زیر دو باشه  ، وگرنه تیروئیدت برای بارداری طبیعی خوبه.

ولی من چون توی اقدام بودم همیشه ، خوردم دارومو.

بعد از این بارداریم میخوام بذارم کنار ببینم چی میشه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
نه من فک کنم سوالمو اشتباه پرسیدم من یه سقط داشتم زیر ۳ ماه دیدی دکترا میگن اکثرا ماله مشکله کرموزوم ...

آهان، آخه یه پی جی دی داریم یه پی جی اس من نمیدونم فرقشون چیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40