2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
جذب شدن

خوب ديگه ميگي خون ريزيتم کمتر شده الحمدالله شکر خدا پس يعني اين ني ني کوچولو به مامانش وفاداري کرده و مونده خاهر منم دوقلو داشت ي قلش سقط شد با خون ريزي ببخشيد قالب قالب همه ميگفتن سقط ميشه اون يکيم ولي براش موندو الان هشت ماهش شکر خدا به بزرگي خدا انشالله شمام به زودي خبراي خوب ميدي از جنسيت وخت زايمانت عزيزم

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
خوب ديگه ميگي خون ريزيتم کمتر شده الحمدالله شکر خدا پس يعني اين ني ني کوچولو به مامانش وفاداري کرده ...

توکل بخدا من از اول سپردم بخدا خداخیلی خوشحالم کرد انشالله ک بالطف و خواست خدا برام می مونه ممنون از دلگرمیت دوست عزیزم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توکل بخدا من از اول سپردم بخدا خداخیلی خوشحالم کرد انشالله ک بالطف و خواست خدا برام می مونه ممنون از ...

فداتشم انشالله هموني بشه که دلت ميخاد ي سوال داشتم سيکل شما لانک بود يا شورت ؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
فداتشم انشالله هموني بشه که دلت ميخاد ي سوال داشتم سيکل شما لانک بود يا شورت ؟

ممنون همچنین لانگ بودم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
ممنون همچنین لانگ بودم

اها بسلامتي مشکل خاصي داشتي ؟؟؟ من اندومترم نازکه بنظرت مشکلي برام پيش مياد؟

اها بسلامتي مشکل خاصي داشتي ؟؟؟ من اندومترم نازکه بنظرت مشکلي برام پيش مياد؟

من اندومتریوز داشتم عزیزم نگران نباش اندومتر با دارو رفع میشه الهی بحق این ایام ک ب اسم خانم فاطمه زهراست خدا دامنتو سبزکنه

من اندومتریوز داشتم عزیزم نگران نباش اندومتر با دارو رفع میشه الهی بحق این ایام ک ب اسم خانم فاطمه ز ...

قربونت برم خيلي ميترسم وختي فهميدم کلي گريه کردم دعام کن من اندازه شماها قوي نيستم تحمل وخت هزينشو ندارم

سلام دوستان من طبق سونو امروز شش هفته هستم بخاطر لکه بینی دکترم گفت آزمایش بتا رو ۴۸ ساعت تکرار کن ش ...

شما سونوگرافی نشدی؟

قلب رو دیدی یا نه؟

بتا تا ۱۲۰۰ هر دونا سه روز دو برابر باید بشه

و در بتای ۱۲۰۰ تا ۶۰۰۰ هر سه تا چهار روز باید دو برابر شه

و برای بتای بالای ۶۰۰۰قانون خاصی نیس

و رشد بتاتون عالی هس مشکلی نداره

کسی بوده بعد از انتقال نفخ بگیره؟

۵ دقیقه بعد از انتقال روده هام شدیدا نفخ کرده و تا حالا هم دارم.البته من روده هام از قبل نفاخ بوده ولی این چند روزه اصلا چیز نفاخی نخوردم نمیدونم چرا اینطوری شدم؟

مشکلی که پیش نمیاد؟ لازمه کاری بکنم؟

چرا گلم قرص کلسیم دارم، ولی ارتباطی نداره😉😉😉😉 ترشی خیلی بده خیلی ولی خوشمزه است😅😅😅😅 کم بخو ...

سلام زینب جون

روز انتقالم یه خانمی رفت جلو بخاری برقی مامای اونجا بهش گفت گرما خیلی خوب نیست منم فکر کردم گرما خوب نیست پاهام سرد میشد خیلی توجه نکردم راستش رو بخوای کرسی هم داشتم ولی نرفتم زیرش تاحالا الان هم روز نهم انتقال هستم هیچ علائمی ندارم 

نگران شدم 😢😢😢

آخ آخ هایپر شدی پس ...رژیمشو رعایت کن حتما ــ. نه من هر دوبار که انتقال دادم مثبت شد .قبل از سونو ق ...

جدی؟؟؟حالا شیافهایی که داده استفاده میکنم شنبه هم زنگ میزنم مرکز ببینم چی میگن؟نگفتن دلیل سقطها چی بود؟؟؟؟

مرسی دوستم.شما مشکلت چیه؟

من فقط تنبلی تخمدان.اما با وجود فولی خوب باردار نشدم چندین بار تحریک تخمدان شدم اما نشد که نشد.وخودم خواستم آی وی اف کنم

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
۱۰ تا دیگه دارم تو ۳ تا نی اما می‌خوام به دکتر بگم هم واسم ایمنی انعقادی بنویسه هم هیسترو خراش هرچی ...

هر بار چند تا انتقال میدن؟

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍
ممنونم عزیزم..ان شالله تو هم خیلی زود خبر مادر شدنت رو بیای اینجا اعلام کنی

آمین ان شالله

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍