2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
آره.😄..164 و 158 بودن😙😙 لک فقط دوبار داشتم اونم بعد از سونو ولی یه وقتایی درد پریودیم شدید میشه ...

عزیزم سخته

من مه استراحت کامل فقط دستشویی میرم

دو هفتست اومدم خونه مامانم خواب کامل

دکتر گفت هماتوم با استراحت کامل دفع میشه

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
لک بینی رو از دکتر نپرسیدم..یعنی بعدش که از سونو برگشتم متوجه شدم..فعلا رفع شده ولی درد پریودیم یه و ...

عزیزم سونو اول که۴هفته رفتم برای ساک

یکروز خونریزی شدید کردم سونو رفتم واسه اون که فهمیدن هماتوم دارم

هفته بعد همینجوری استرس قلب داشتم رفتم چکاب شم که دیدم هماتومم بزرگ تر شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکت باشه برای انتقال چه کارهایی انجام دادی یا چه توصیه ای داری

قربونت عزیزم.ان شالله خیلی زود روزی خودت و بقیه منتظرا باشه

من نمیدونم کارهام صحیح بوده یا نه ولی سه روز اول استراحت مطلق داشتم!دسشویی فرنگی..نماز نشسته!زیاد با گوشیم ور نمیرم!البته این خیلی سخته 😓!!

بعد از سه روز هم استراحتم زیاد بود ولی نه در حد مطلق..پا میشدم تا یخچال میوه ای بردارم..خوراکی گرم کنم..حتی با کمک شوهرم آشپزی میکردم..

البته اینا همش یه طرف قضیه هست..تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته

من دعا و قرآن زیاد خوندم..چله زیارت عاشورا با صد لعن و صد سلام و دو رکعت نماز زیارت

این ها باعث میشد روحیه بگیرم و بسپارم به خودش

راستی فیلم طنز هم میگرفتیم نگاه میکردیم..اونم خیلی تو روحیه و گذر زمان اثر میذاشت

عزیزم سونو اول که۴هفته رفتم برای ساک یکروز خونریزی شدید کردم سونو رفتم واسه اون که فهمیدن هماتوم دا ...

مگه قبل از خونریزی استراحت نداشتی؟

وقتی دکتر گفته با استراحت رفع میشه پس دیگه نگران نباش..همین نگرانیه خودش از همه چی بدتره

خیلی ها هماتوم داشتن رفع شده..

صدای قلبشم که شنیدی

پس فقط بشین استراحت کن و برای جنین کوشولوت حمد و آیت الکرسی بخون😙😙

مگه قبل از خونریزی استراحت نداشتی؟ وقتی دکتر گفته با استراحت رفع میشه پس دیگه نگران نباش..همین نگرا ...

مرسی عزیزم

چرا من از انتقال استراحتم راستش

یکم داشتم تو خونه راه میرفتم که خونریزی شروع شد

الانم هنوز ادامه داده

انقدر هر روز زنگ زدم ماما و بیمارستان دیگه روم نمیشه بزنم

چندتا دیگه داری؟

۱۰ تا دیگه دارم تو ۳ تا نی

اما می‌خوام به دکتر بگم هم واسم ایمنی انعقادی بنویسه هم هیسترو خراش هرچی می تونه انجام بده من محدودیت زمانی دارم هر بار هم که جنین بلاست میکنن کلی جنین از بین میره امیدوارم در بیاد چرا این جنین نگرفت تا انتقال بعدی