2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
ممنوووونم قبلش لوبیا اینا خوردی؟ راستی شیر بده؟

نه قبلش چیزی زیادی از رعایت خوراکی نمیدونسم..چیز خاصی نخوردم..بعدشم بیشتر سعی میکردم چیزی بخورم که یبوستم برطرف شه😓فقط حواسم بود گرمیجات زیاد نخورم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیر میگن بد نیست ولی من ترجیح میدم بعد از سه چهار ماهگی بخورم الان ماست میخورم

دعا میکنم به بغل بگیریش و بزرگ شدنشو ببینی عزیزم

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍
سلام عزیزم نگران نباش جلو آزاد شدنو میگیره منم فولیکول ۱۲ داشتم جنین شد ۹ هم داشتم 

جدی.انشالله امید به خدا براشماگرفت؟

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
خودم مشکلی نداشتم.همسرم مشکل dfi,مرفو و تحرک داشت.همین یکشنبه گذشته پانکچر کردم و فرش انتقال دادم.

عزیزدلم خوشحالم برات انشالله زیر سایتون

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 

بچه ها کسی در مورد غربالگری دوم اطلاعات داره میتونه کمکم کنه تا چند روز دیگه که برم دکتر از نگرانی میمیرم غربالگری دوم همه چی رو نرمال زده اما کنار hcg قرمز زده عددش 28686 هست لطفا هر کی اطلاعات داره کمکم کنه

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
منم تنبلی شدید دارم نمیدونم دوز داروها زیاد بود یهو تخمکهام شدن۲۵ و۲۲ و۲۰ دو روز هم طول کشید تا تخمک ...

آخ آخ هایپر شدی پس ...رژیمشو رعایت کن حتما ــ.

نه من هر دوبار که انتقال دادم مثبت شد .قبل از سونو قلب سقط شد ولی

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
سلام دوستان من طبق سونو امروز شش هفته هستم بخاطر لکه بینی دکترم گفت آزمایش بتا رو ۴۸ ساعت تکرار کن ش ...

کسی در مورد افزایش بتا در هفته ششم اطلاعی نداره؟میگم کاش آزمایش نداده بودم یه هفته دیگه میرفتم سونوی قلب

خانوم افتخار عاالیه دکتر منم ایشونن واقعا کارشون درسته با اقای افلاطونیان برابری میکنن شایدم بالاتر ...

خخخ منم انتقال دومم دکتر افتخار بودن ..تموم اون مدت بعد هز انتقال که رو تخت بودم و تا روز آزمایش من گریه میکردم چون چیزای خوبی ازشون نشنیده بودم ..ـ

ولی من مثبت شدم..انشالله شمام مثبت بشین و انشالله براتون بمونه

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
سلام عزیزم رفتی سونو قلب

میگم ما که شرایطمون یه جورایی مثه هم هست..میخواستم ازت بپرسم تو هم شکمت بزرگ شده؟؟من الان هفته هفتمم چند روزه حس میکنم شکمم داره بزرگ و بزرگتر میشه!😓.تازه من شکمم صاف بود قبل بارداری

زود نیست الان؟

دوستای دیگه هم اگه میتونن راهنمایی کنن..

۱۰ تا دیگه دارم تو ۳ تا نی اما می‌خوام به دکتر بگم هم واسم ایمنی انعقادی بنویسه هم هیسترو خراش هرچی ...

اره به دکترت بگو ایشالا اندفعه مثبت می شی 

دوتا مری باید صبر کنی؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود