2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046746 بازدید | 684544 پست
خانم ها ببخشید الان‌متوجه شدم استرادیول ام تموم شده روز ۱۲ بعد انتقال ام ..‌همین مقدار باید مصرف بشه ...

اگر باردار باشی انشالله تا هفته 9باید بخوری بعضی دکترا تا 12هفته هم میدن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دو درصد هستش مورفولوژیش 

گفتی ضعیف فکر کردم صفر مطلق هستن.من شوهرم مورفو بین صفر و یک بود.۱۶ تا تخمک داشتم که یازده تاش بالغ بودن.از یازده تا ۹ تا جنین تشکیل شد.اولین باره برامون جنین تشکیل میشه و میمونه.قببلا همه چی کلا صفر بود.صفر مطلق.البته به جز تعداد که چند دونه تو نمونه پیدا میشد

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام‌من امروز روز دوازده پریودیم هست  ضخامت رحمم ۷.۴ بود. روز  ۱۷ پریودیم انتقال باید بدم‌ ...

عزیزم لوبیا سبز میگن برای بالا بردن ضخامت خوب

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
فدای تو بشم الهام جون. راستش خجالت میکشم تو یخچالم دارو باشه و دوستام دنبالش بگردن. حس بدیه. امیدوار ...

قربون دلت که اینقد مهربونی❤❤❤.چقد خوبه اینجا دوستانی مثل شماها رو میبینم.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
فدای تو بشم الهام جون. راستش خجالت میکشم تو یخچالم دارو باشه و دوستام دنبالش بگردن. حس بدیه. امیدوار ...

انشاءالله باهم قربونت برم فعلا شما جلوتر از منی انشاءالله خیلی زود اول شما خبر مامان شدن بدی..😍😍😘😘

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
خواهر من 11بار تهران انجام دادم چی شد؟اونجوریام نیست به نظرم رفت و امد پدر آدم رو درمیاره 

فقط دست خدااااست امّا خداي متعال هم دوست داره بنده ش با تحقيق و بررسي شرايط مناسبي رو عقلا براي خودش انتخاب كنه من نگفتم تهران چيه كه ولي چون شرايط تبريز را تجربه كرده بودم مِن باب راهنمايي وظيفه دونستم نظرمو بگم

وگرنه همه إذعان داريم كه لا حول و لا قوه الا بالله العلي العظيم

...
عزیزم زرنانی برام کلی توصیه نوشت و نامه داد برا دکترم و دکترم از رو توصیه های زرنانی برام پیش میره

متشكرم، ميتونم بپرسم كجا ويزيت شدين با زرناني؟ و ايا زود ميشه وقت گرفت؟

...
چرا تبریز خوب نیس ...ناامید شدم من جهاد رفتم خیلی هم هزینه اش بالاس 

چرا خوب نباشه خيلي هم خوب هست انشالله شما هم ب زودي خوش خبري دوست گلم، خيلي از دوستاي من تبريز مثبت شدن اتفاقا شنيدم جهاد از بقيه جاها حتي بهتره، من براي كسي كه چندبار منفي شده گفتم بهتره جاشو عوض كنه

...
سلام محیا جون هستم زیر سایه خدا  میدونی که من انتقال دادمو منفی شدم اذر ماه نقطه سر خط اره ز ...

نميدونستم تارا خيلي متاسف هستم من هم سه بار منفي شدم و ميدونم چ قد غم ناك هست، انشالله ب زودي خوش خبر باشي، زرناني شما رو كجا ويزيت كرد؟ راحت ميتونم وقت بگيرم؟ ازمايشم مشكل ايمني داشته ناراحتم، گل بود به سبزه نيز اراسته شد

خدايا كمك

...

سلام دوستان

من دو روز پیش جنین دو روزه انتقال دادم

اما تو نی نی سایت میگن جنین فریز درصد موفقیتش بیشتره.

من خیلی نگرانم.

تو رو خدا بگین کسی بوده که فرش انتقال داده باشه و نتیجه گرفته باشه؟؟؟؟

و خدایی که به شدت کافیست.