2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046555 بازدید | 684527 پست
وای عزیزم انشالله که تو حین و بین مصرف داروها طبیعی باردار میشی. خیلی کار خوبی کردی که رفتی تحت نظر ...

ممنون عزیزم ایشالا همگی من دیگه فقط طب سنتی دارم میرم. دارو صنعتی استفاده نمیکنم عزیز دلم. من همسرم مورفولوژی 1هست و تعداد هم کمه 

چون بچه اولم با iui شدم گفتم لااقل همسرم به یه حدی برسه که امکان انجامiui رو داشته باشم 

ثمينِ نازنين از زرناني راضي بودي شما؟

عزیزم زرنانی برام کلی توصیه نوشت و نامه داد برا دکترم و دکترم از رو توصیه های زرنانی برام پیش میره

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بتا رفت پایین.اینقد ناراحت شدم دیگه امپول و شیافم نزدم امشب

عزیزم ایشالله دومی خطا آزمایشگاهی هست لطفا داروهاتو تا آزمایش مجدد یا دستور پزشک قطع نکن 

ایشالله خدا دلتو شاد کنه

عزیزم این آزمایشارو خودت وشوهرت همون بیمارستان الزهرا دادید من به دکتر گفتم شوهرم واریکوسل داره آزما ...

ابن سینا آز داده.برا میکرو همون نمونه کافیه خودشون بهترینشو جدا میکنن دیگه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بمنچه من مهمترم😂😂 نه بجز غذا میخوام سوپم بخورم واسه همون پرسیدم چیا میشه توش ریخت چرا مرغ نخوردی ...

هورمونیه و سردی برا همین نخوردم

عزیزم ازمایش دادی مگه ؟ نگران نباش خیلی ها بی علائم بودن چیز عجیبی نیست

نه اخه من هردوبارداریم با علائم بود 

چرا ناراحتی 29 تا تخمک که خیلی خوبه

عزیزم تخمکام زیاده ولی شوهرم مشکل داره ازاون میترسم که جنین کم تشکیل بشه

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔
داروهات چی بود ؟ایرانی یا خارجی ؟ببخش می پرسم آخهمن با کلی دارو ۵تا بود یه جنین شد ....اون همه هزینه ...

داروهام فقط پیورگان بود با ستروتاید خارجی بودن گونال گیر نمیومد اینو جایگزینش کردن

خواهش عزیزم من درخدمتم 

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔
نبريز رو ولش كن فقط تهران انجام بده جونتو كه از سر راه نياوردي كجاي تبرير رفتي؟

خواهر من 11بار تهران انجام دادم چی شد؟اونجوریام نیست به نظرم رفت و امد پدر آدم رو درمیاره 

ممنون عزیزم ایشالا همگی من دیگه فقط طب سنتی دارم میرم. دارو صنعتی استفاده نمیکنم عزیز دلم. من همسرم ...

ای جونم خدا حفظ کنه فرزندت رو و انشالله به زودی براش خواهر برادر میاری 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
هايپر شدي؟

نه نشدم بهم دارو داده چرک خشک کن باامپول ستروتاید هفت دونه استفاده کنم

درد ندارم ولی وقتی فشار بهم میاد یاپیاده تاجایی میرم دردم میگیره

خیلی هم عالی..من ۲۲ تا داشتم.۱۷ تاش جنین شد..اسپرم شوهرمم تعریف انچنانی نداشت

بسلامتی عزیزم امیدوار شدم اخه خیلی سختی کشیدم بااین داروهایی که زدم ادم ناراحت میشه به نتیجه هم نرسه

نه عزیزم.مونده حالا تا بارداری

ایشالله میشی

واست دعا میکنم

تا سال ۹۹ باید باردار بشیم 💪💪💪

منکه خیلی جدی گرفتم

فردا وقت دکتر سنتی داریم و پس فردا هم وقت دکتر اورولوژی ،همسرم میگه بزار نفس بکشم منم گفتم اصلا وقت نداریم

شما هم ایشالله به زودی زود مامان بشی 💜💜💜