2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
ممنون عزیزم حداقلش چند باید باشه؟ 

ببین تا جایی که میدونم بچه هایی بودن که با مورفولوژی بین صفر و یک درصد هم میکروی موفق داشتن. چون نهایتا بیست تا تخمک بیستام اسپرم بخواد. البته خنک نگه داشتن و سیگار و قلیون نکشیدن و رعایت نکات تغذیه ای میتونه رو مورفو خیلی اثرگذار باشه عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مگه نمی خوای انتقال بدی احتیاج ات میشه تو این کمبود دارو

چرا دوستم اما من نهایتا پانکچر کنم آخر بهمن،دو ماه هم گفت انتقال نمیده. تا اون موقع خدا بزرگه عزیزم. من خودمم اون موقع خیلی گشتم تا پیدا کردم

چرا دوستم اما من نهایتا پانکچر کنم آخر بهمن،دو ماه هم گفت انتقال نمیده. تا اون موقع خدا بزرگه عزیزم. ...

چرا انتقال نمیده؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
لیانا جون بخدا اینقدر برا دردت ناراحتم که اصلا دوست ندارم چیزی بگم.میدونم دردت خیلی بزرگه حتی بزرگتر ...

قربونت بشم ثمين جون دوست گلم انشاالله اين روزا بگذره روزاي شادي ما هم بياد 

باورت ميشه دوساعت پيش روبه روي ضريح امام رضا به يادت بودم ازش خواستم آخرين انتقالت باشه مامان شده باشي به جوادش قسمش دادم 

البته همه دوستان رو دعا كردم هم مامانا هم منتظرا 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
پس چرا من اندومتریوز بودم انتقال دادن ؟البته کوچیک بود 

عزیزم آخه همه بدنا مثل هم نیستن. من شرایطم رو گفتم دکتر گفت احتمالا آندومتریوزی. خودمم راغب به فریز بودم چون داروهای پانکچر تحریک کننده آندومتریوز هست. اما شما نگران نباش چون خیلی ها حتی با آندو طبیعی هم باردار میشن

مشکوکه به آندومتریوز. گفته دارو میده تو اون دوماه که ببره تو فاز خاموش. بعد فریز انتقال میده

آها انشاالله هر چی هست خیر باشه براتون کدوم کیلنیک میرید گلم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

سلام دوستان سیکل نچرال یعنی چی من دیروز چهاردهمه انتقالم بود جواب ازمایشم منفی شد رفتم پیش پیش دکترم بهم لترزول و گنادوپین داد که بعد پریودم استفاده کنم ،نمیدونم چرا اینارو داد،سیکل نچرال یعنی چی؟؟؟؟؟

اصلا نمیدونم چند خریده بودمش،بعدم همش بیست تا دونه است. راجع به پولش که اصلا حرفی نزن. فقط من خوشحال ...

مهربون🥰🥰🥰

چرا ندیدیش

مگه خودت استفاده نمیکنی دیگه

باردار شدی؟؟؟😍

واقعا ادم حاضره مثبت بشه تا شب زایمانش هرچی امپول دادنم بزنه ولی فقط ب شب زایمان برسه

چراشب زایمان؟؟؟؟   چرا روز زایمان نه؟؟؟؟    

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.