2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046357 بازدید | 684509 پست
حالا سونو باید برم یا خودش سقط و دفع میشه؟

به نظرم بعد پریودت هم یه سونو برو هم یه آز بتای دیگه بده که خیالت راحت شه. آخه اینجور مواقع میگن انقد آز بدین تا بتا صفر شه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدی؟؟😀 دکتر نقاب خیلی سرش شلوغ شده.انشالله همه دست پر برگردیم

آره گلم، آره خیلی شلوغ بود، روز انتقال من خیلی شلوغ بود، فک کنم 8 تا انتقالی و 5 تا پانکچر داشت، ایشالا همه مثبت بشن

جدی؟؟😀 دکتر نقاب خیلی سرش شلوغ شده.انشالله همه دست پر برگردیم

آره گلم، خیلی شلوغ شده، روز انتقالم فک کنم 8 نفر انتقالی و 5 نفر پانکچر داشت، طبق معمول 5 شنبه ها هم دیر اومد کلی معطل شدیم، ایشالا همه مثبت بشیم

سلام عزيزم ببخشيد ي سوال داشتم ذخير تخمدان عددش بايد چند باشه؟

سلام گلم با توجه به سن بررسی میشه،من داخل کتابچه رویان خوندم وقتی زیر 1/1 باشه درصد موفقیت پایین تر میاد

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
زینب جون از دادم خداروشکر مثبت شد واسه لکه بینی دکتر بهم گفت یه شیاف اضافه کنم.واژینال میزارم اما د ...

بسلامتی و دل خوش، خیلی هم خوب، برا ما هم دعا کن، من امروز 12 انتقالم

اخه خونواده شوهرم توی ساختمون ما زندگی میکنن بعدم مادرشوهر و خواهرشوهرم خدایی خیلی خوبن از رو بدجنسی ...

آها خب خداروشکر حداقل خوبن خدا خیرشون بده حداقل کمکت می کنن

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

بچه ها ۱۵ تا شیاف سیکلو ۴۰۰ دارم ۶ تا لوتوژل ۲۰۰ و ۱۴ تا دوفاستون. همشونم انقضا دارن.فقط لوتوژل تا آخر ژانویه ۲۰۲۰ هست. اون دوتا حالا حالا مونده. اگر کسی خواست بدون اینکه راجع به پولش حرفی بزنه تو پی وی پیام بده براش بفرستم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
منم پا درد رو دارم فکر کنم روز 9دی انتقال دادید بامن درسته؟اخه درد سینه هم دارم ولی از روز اول داشتم ...

بله. نهم دیماه. بله عوارض داروها ست ولی نمی دونم چرا دردمن فقط شبها هستش وصبحها خوب خوب

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش
بچه ها ۱۵ تا شیاف سیکلو ۴۰۰ دارم ۶ تا لوتوژل ۲۰۰ و ۱۴ تا دوفاستون. همشونم انقضا دارن.فقط لوتوژل تا آ ...

شیافو نگه دار لیلا جان.لازمت میشه.نایاب شده

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚