2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
عزیرم من به گفته دوستمون کلا فراموش کردم. ولش کن مهم نیست دیگه. اتفاقا راجع به فرتیل که پرسیدی من دا ...

یه گل کم بودش

اینم یه دسته گل 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

آشتی 🙋‍♀🥰

سپیده 14روز میخوای شوهره رو ببندی به سوپ؟ نه بابا من همه چی خوردم از کله پاچه گرفته تا بوقلمون و قز ...

حامله شدی؟

مادرشدنم آرزوست  😊 خواستار سرپرستی گرفتن فرزند دختر هستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها بتام ۸۱ بود.خوبه روز ۱۴ انتقال؟

مبارکه عزیزم چرا بد باشه خداروشکر

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آخه از اول نوشته بود رو بازو. چکار کنم؟ کسی بوده هپارین رو تو شکم بزنه؟ 

من اول ک هپارین داشتم و بعد انوکسا ، دور ناف میزدم.

تا همین اواخر.ک انگار توی شکمم فرو نمیره.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
ثمین جان امکانش هست بگید مشکلتون چی بوده؟ 

کدومو بگم خواهری

همسرم تحرک اسپرمش 0 مرفو 4% تعداد 80میلیون اسپرمه

خودم مشکلم ایمنی و انعقادی جهش ژن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
وای کاش فعلا بهشون نمی گفتی من به خانواده شوهرم نگفتم ولی وقتی منفی شد اینقدر ناراحت بودم بهشون‌گفتم ...

اخه خونواده شوهرم توی ساختمون ما زندگی میکنن بعدم مادرشوهر و خواهرشوهرم خدایی خیلی خوبن از رو بدجنسی نیست حرفشون 

کدومو بگم خواهری همسرم تحرک اسپرمش 0 مرفو 4% تعداد 80میلیون اسپرمه خودم مشکلم ایمنی و انعقادی جهش ...

عزیزم ایشالا مثبت هستی 

میگم من یه سوال تو ذهنم هست این حرکت اسپرم فرقش با مرفو چیه 🤔

خدا کنه مثبت بشی من روحیه بکیرم زودتر برم پیش این دکتر😍😌

انشالله

چرا این قدر به خودتان استرس میدهید دوستم هیچ علائمی نداشت. حتی بی بی. منفی. ولی بتاش. 3560 بود والان ...

منم پا درد رو دارم فکر کنم روز 9دی انتقال دادید بامن درسته؟اخه درد سینه هم دارم ولی از روز اول داشتم از عوارض قرصهاست مطمئنم.همیشه لک داشتم الان ندارم

😭یه کاری کردی بیشتر من ناراحتم الان مرسی نمیخوام لیلا جون بازم ببخشید عزیزم 💜💜💜💜💜

بسم الله الرحمن الرحیم 

باز چرا

عزیزم ایشالا مثبت هستی  میگم من یه سوال تو ذهنم هست این حرکت اسپرم فرقش با مرفو چیه 🤔

مرفو شکل اسپرمه