2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046341 بازدید | 684509 پست
مبارکه عزیزم چرا خوب نباشه ایشالله به سلامتی بدنیا بیاریش

ان شالله ممنون عزیزم

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم واریکوسل شدید داشت که تو نمونه اسپرم نبود ولی خداروشکر که بافت بیضه اسپرم داره ..خودمم ایمنی ا ...

یعنی به علت واریکوسل آزواسپرم بود یا منظورتون اینه که اسپرم تعدادش خوب بود ولی شکل وتحرکش بد بود؟یا کلا ازواسپرم شده بود ...عزیزم چون شوهر خودم واریکوسل داره میپرسم 

ایشالا که به زودی مامان میشی....

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
😭یه کاری کردی بیشتر من ناراحتم الان مرسی نمیخوام لیلا جون بازم ببخشید عزیزم 💜💜💜💜💜

قربونت عزیزمی. شرمنده ام کردی به خدا

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

این حرف رو نزن بخدا خجالت میکشم. آهان تعارف نکن اگه این ۲۰ تا به کارت میاد برات میفرستم تا پیدا کنی. الان با این اوضاع مگه دارو پیدا میشه؟ من که به دردم نمیخوره الکی چرا بمونه تاریخش بگذره.راستی قلبای بالا واسه اون یکی پستت بود هرکار کردم رو اون ریپلای نشد

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ثمین من چهار بار رفتم تبریز که پیشرفته تره از اردبیل ..اردبیل همش چند سال یه مرکز باز کردن ..بعد میت ...

الهام جون بیا تهران،بعد چهار بار دیگه ریسک نکن.قدمت سر چشمام،اومدی بیا پیش خودم ❤❤😍😍

قربونت عزیزمی. شرمنده ام کردی به خدا   ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ این حرف رو نزن بخدا خجالت میکشم. آه ...

🥰🥰🥰🌷🌷

مرسی مهربون ترین

من دارو بالاخره پیدا میکنم

چون داییم دو تا داروخانه تو تهران داره 

پسر خاله هام هم تو پخش دارو برای چند تا داروخونه تو تهران هستن

یعنی بخوام ازشون پیدا میکنم ولی چون خبر نداشتن روم نمیشه ازشون بپرسم چون همسرم گفت کسی تو خانواده نفهمه ما مشکل داریم.

مرسی که بهم پیشنهاد دادی

اگه هم بخوام ازت بگیرم باید پولش رو حساب کنی

وگرنه نمیگیرم🔥🔥😡😡😡

🥰🥰🥰🌷🌷 مرسی مهربون ترین من دارو بالاخره پیدا میکنم چون داییم دو تا داروخانه تو تهران داره&nbs ...

اصلا نمیدونم چند خریده بودمش،بعدم همش بیست تا دونه است. راجع به پولش که اصلا حرفی نزن. فقط من خوشحال میشم که حداقل به درد یکی خورد. اتفاقا شیاف پروژسترون هم دارم عکس اونم میخوام بذارم شاید یکی خواستش. آره سخته به فامیلت بگی آخه روش نوشته بهبود باروری مردان!! 😊😊

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم