2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046464 بازدید | 684513 پست
سلام بچه ها خوبین؟  بچه هایی که تهران هستین کجا رفتین برای سونو آنومالی؟ خود مرکزتون رفتین یا ...

سونوگرافی رستاک تو وزرا دکتر من اونجا رو قبول داره

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله که این بار حتما نتیجه میگیری گلم،ولی وقتی ذخیره کم باشه اونوقت سن چ فایده ای داره؟منم ۲۶ سال ...

ان شاالله .من بعضی مواقع کم میارم وکلی گریه میکنم و ناراحت هستم ولی خیلی امید دارم خدا بزرگه حتما ماهم به وقتش نتیجه میگیریم فقط باید توکل کرد و صبور بود.

انشالله که این بار حتما نتیجه میگیری گلم،ولی وقتی ذخیره کم باشه اونوقت سن چ فایده ای داره؟منم ۲۶ سال ...

سلام عزيزم ببخشيد ي سوال داشتم ذخير تخمدان عددش بايد چند باشه؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
ممنونم ازت عزیز دلم. راستش با اون پست خیلی دلم گرفت،شاید باورت نشه اما اشکم قشنگ دراومد. حتی همین ال ...

قربون دل مهربونت برم ایشالله شما هم به زودی نی نی تو بغل بگیری یه مامان فوق العاده و بی نظیر خوش به حال نی نی. 

لیلا جانه جانان دیگه غصه نخور و بهش فکر نکن همه ما که اینجاییم حساس و پر استرس و گاهی پر از غم و غصه هستیم و شاید خودمون متوجه تاثیر حرفمون رو بقیه نشیم اون لحظه ایشون می خواست دوست دیگه ایی رو آروم کنه شما که دل دریایی داری فراموش کن. میبوسمت

دوستان یه سوال داشتم

اولش ببخشین که اینو میپرسم

الان فکر کردم پریود شدم چون دراز کشیده بودم 

و یهو حس کردم لباس زیرم خیس شد

فکر کردم خون پریودی باشه

ولی کاملا بی رنگ بود و خیلی زیاد بودش 

اصلا تا حالا اینجوری نشده بودم

انقدر زیاد داشت میومد که ترسیدم و دستمال گذاشتم

الانم قطع شدش

علتش چی میتونه باشه

من از انتقالم ۱۶ روز میگذره که آزم سه روز پیش منفی بود و باردار نبودم و داروهامم قطع کردم

قربون دل مهربونت برم ایشالله شما هم به زودی نی نی تو بغل بگیری یه مامان فوق العاده و بی نظیر خوش به ...

قربونت عزیز دلم. چشم فراموش میکنم و برای روز آزمایشت خیلی دعا میکنم و آیت الکرسی میخونم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام خوبین خانمایی که انتقال داشتین تو ۱۴ روز استراحتتون سوپ درست میکردین تو سوپ چیا میریختین؟؟

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
ممنونم ازت عزیز دلم. راستش با اون پست خیلی دلم گرفت،شاید باورت نشه اما اشکم قشنگ دراومد. حتی همین ال ...

لیلای عزیز

من اصلا قصدم ناراحت کردن شما نبود

اگه واقعا دلت شکست من عذرخواهی میکنم

اینجا کسی نیومده که با کسی دوست بشه 

اینجا اومدیم در مورد مشکلی که هممون باهاش الان رو به رو هستیم صحبت کنیم

یا اطلاعاتی در موردش بزاریم که به دردمون بخوره

حالا این بین ممکنه حرفی زده بشه و خوشمون نیاد

منم زیاد دیدم ولی اصلا به من بر نخورده چون پیش خودم نگفتم که منظورش من بودم 

در مورد خانمهای بالای ۴۰ سال اصلا من بی ادبی نکردم

منظورم تعداد دفعات انتقال دوستم بود که ۴۳ سالش بوده و تا آخر رفته به نتیجه رسیده 

اگه به اکرم جون گفتم تو از اون کمتری این یه جمله ای هست که خیلیامون تو روابط صمیمانه استفاده میکنیم که پاشو تو هم همت کن، هنوزم واقعا نمیدونم چرا ناراحت شدی 

من حس میکنم اطرافیانتون زیاد در مورد سن بارداری بهتون گفتن و کلا شما دلت پر بوده ،اینجا بدون اینکه جمله منو کامل متوجه بشین پیش خودتون زود قضاوت کردین.

نمیدونم دیگه چجوری میتونم توضیح بدم که درکم کنین

من خودم داره ۳۵ سالم میشه و نزدیک ۴۰ هستم

پس حتما باید اول خودمو مسخره کرده باشم تا شمارو.

شما یکبار دیگه از اول همه جملات من و اکرم رو برین بخونین شاید بهتر متوجه بشین چون اکرم میگفت چندین بار انتقال داده و خسته شده ،منم خواستم دوستم و براش مثال بزنم که ۵ بار رفته و خسته نشده.

دیگه خودتون میدونین که چه برداشتی کنین

من تلاشم رو کردم که توضیح بدم در صورتیکه کلا آدمی هستم

که اصلا نمیام بگم این بوده یا اون بوده

اما دیدم ناراحت شدی و این متن رو خوندم از دلم نیومد شما رو با دل ناراحت بزارم

اینم یه گل برای شما 🌷🌷

ممنون عزیزم دعا کن هر چی خیر از استرس هماتوم خفه شدم

نترس عزیزم،الکیم به خودت و فسقلت استرس وارد نکن.

خیلی از خانمای باردار مخصوصا کسایی که آی وی اف انجام میدن هماتوم دارن.

منم پنج شنبه شب تا جمعه ظهر کلی خونریزی داشتم و درد وحشتناک،جمعه رفتم سونو،گفت هماتوم داری.درمانی نداره جز استراحت و مصرف داروهات.ان شالله به زودی رفع میشه.

فقط خودتو آروم کن،نذار فسقلیت به جای مواد مغذی،حرص و جوش بخوره.

از خدا بخواه بهت آرامش بده و بهترین اتفاق رو برات رقم بزنه.😍😍😍😍

نترس عزیزم،الکیم به خودت و فسقلت استرس وارد نکن. خیلی از خانمای باردار مخصوصا کسایی که آی وی اف انج ...

فدات بشم مرسی از توضیحات و محبتت

ممنونم عزیزم

ایشالله خدا حفظ کنه نی نیای گلت رو 

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
سلام عزیزم میتونم بپرسم مشکل شما وهمسرتون چی هست؟چرا ازهمسرتون باید باعمل اسپرم بگیرن؟

عزیزم واریکوسل شدید داشت که تو نمونه اسپرم نبود ولی خداروشکر که بافت بیضه اسپرم داره ..خودمم ایمنی ام بالاست و قبلا عمل فیبرم کردم ..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏