2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046274 بازدید | 684508 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@زینبی_بابا     سلام عزیزم.ما رفتیم رویان و همسرم با دکتر صدیقی ویزیت شد همسرم رو معاینه ...

چه جالب واسه ما هم picsi کردن اتفاقا 

یعنی میکرواینجکشن فیزیولوژیک، یه جور محیط کشت هست که از نظر فیزیولوژیک بهترین اسپرم ها در اون بی حرکت میشن و با میکروسکوپ بهترینشون انتخاب میشه 

مطمئنی تا حالا براتون انجام نشده؟ 

چون روز پانکچر روحم از این روش خبر نداشت، بعدا فهمیدم چی کار کردن

ولی یادمه صدیقی همیشه میگفت حالا برید جلو جواب میگیرین، واسه ما هم از قبل iui اول ويتامين سی و ای میداد، همسرم هم تا روز پانکچر تقریبا استفاده می‌کرد 80 درصد اوقات

خنک نگه داشتن هم خیلی رعایت می‌کرد، ولی یخ نمیذاشت دیگه به خاطر تجربه بدی که داشت، مایعات زیاد و میوه و آبمیوه زیاد میخورد

برای کبد چرب هم حجامت رفت

دور از جون دختر گل🤲🤲🤲

سلام زينب جون من سيکلم لانگ هست الان روز سوم ال دي هستش ميخاسم تا وخت شروع داروهاي بعد سينافکتم متفورمين بخورم بنظرت اشکالي داره قبلا ميخوردم دکترم گفت قطعش کن پودر اينو فوليک بخور روزي سه تا ولي واقعا هزينشو ندارم خيلي زياده بنظرت به جاش ميتونم روزي سه تا متفورمين بخورم؟؟؟؟اثر کدوم بهتره ؟؟؟راستي اينو فوليک هم برام قطع کرده طبيعه ؟؟؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
عزیزم فکر کنم داروهای جدید رو هفته آینده بهتون بدن، مثل ستروتاید و HMG  قیمت هم خدا رو شکر کن ...

سلام اره عزیزم سه تا سینافکت و دوتا hcgاضافه شد 

چهارشنبه میرم تخمک کشی ی ازمایشم دادم ک اگ اوکی بود انتقال بدن_زینب جون چند روز بعد تخمک کشی انتقال؟؟

قبل ازمایشهای ایمنی و انعقادی کار خاصی لازم بکنیم؟ گوشت  رو میدونم میگن شب قبل نخورین بازم چیزی ...

همون گوشت رو فقط رعایت کنی کافیه

نه گلم جای مناسب دیگه سراغ ندارم، خودم رفت تو پاچه ام، آزمايشگاه کاج انجام دادم

نه عزیزم لازم نیست وقت بگیری

سازمان انتقال خون کنار برج میلاد، تو گوگل مپ بزنی میاد آدرسش 

سلام زينب جون من سيکلم لانگ هست الان روز سوم ال دي هستش ميخاسم تا وخت شروع داروهاي بعد سينافکتم متفو ...

عزیزم هر چی دکترت گفته انجام بده 

عملکرد اینو فولیک مشابه متفورمین هست درسته 

ولی جایگزینی ش باید با نظر دکتر باشه

سر خود که اصلا چیزی نخور