2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046480 بازدید | 684515 پست
بیمارستان دولتی بخش نازاییه.مطب نیس میترسم از بدم.یه ماما میگفت بهم از خوب نیس.سقط میاره

عزیزم ایشالله به سلامتی ۸ ماه دیگه نی نی تو بدنیا بیاری نگران نباش مهم اینه بعد ۴۸ ساعت عددش بالا بره نتیجه الانت هم تو‌ رنج بارداری هست پس فکر منفی نکن

در مورد آزمایش و سقط من فکر نمیکنم درست باشه وگرنه پزشکها خودشون نمیگن ۲ بار آزمایش بدیم. حتما آزمایش دفعه دوم رو بده از رشد جنین مطمئن شو هم خیال خودت راحت میشه هم پزشک حتما ازت می خواد.

عزیزم ایشالله به سلامتی ۸ ماه دیگه نی نی تو بدنیا بیاری نگران نباش مهم اینه بعد ۴۸ ساعت عددش بالا بر ...

ممنون.فردا میدم

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دیروزرفتم پیش طاهری پناه 

گفتم ۳بارمنفی شدنت بی علت نیست

ازمایش ایمنی وانعقادی نوشت حالا فردامیرم بدم

سینه ام روفشارداد ازش یه مایع بی رنگ خارج شد خیلی ترسدم😔😔گفت احتمال داره پرولاکتین بالا داشته باشی 

ازمایش پرولاکتین وd3روهم گفت بده...

واینکه گفت جنین روpGdمیکنم که ببینم مشکل دارن یا نه کسی تا حالا پی جی دی انجام داده؟؟؟؟؟؟

وبراخودم هم هیستروکوپی وخراش گفت میدم که ازاونم خیلی میترسم!!!!

وگفت توعکس رنگی دوتا لوله هات بازه ولی یکیش کمی پیچ داره یا خدا این دیگه چیه😔

چقدر نوشتم کلی سوال توذهنمه ازدیروز استرسم ده برابرشده 

خانما اگه کسی راجع به هرکدوم چیزی میدونین لطفا راهنمایم کنید

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
بیمارستان دولتی بخش نازاییه.مطب نیس میترسم از بدم.یه ماما میگفت بهم از خوب نیس.سقط میاره

بابا این حرفها چیه؟؟ فلوشیپ نازایی میگه باید 3 بار آزمایش بدید تا از روند رشد بتا خیالمون راحت بشه، اگه باعث سقط میشد که دلیلی نداشت اینجوری بگن، توروخدا به این چرندیات گوش نکنید، بچه ای که با یه آزمایش دادن سقط میشه، همون بهتر که نمونه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
ممنون.فردا میدم

یا توجه به عدد بتاتون حتماً باید تکرار کنید، کاری به حرف کسی هم نداشته باشید 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
من دیروزرفتم پیش طاهری پناه  گفتم ۳بارمنفی شدنت بی علت نیست ازمایش ایمنی وانعقادی نوشت حالا ف ...

برا ما هیسترو .ازمایش d3.پرولاکتین وخیلی چیزای دیگه جزو روتین کارشونه.یعنی قبل ای وی اف اینارو حتما انجام میدن

بابا این حرفها چیه؟؟ فلوشیپ نازایی میگه باید 3 بار آزمایش بدید تا از روند رشد بتا خیالمون راحت بشه، ...

من خودم میگم اونا که بتاشون اومده پایین اگر ازمایشم نمیدادن سقط میشده ربطی نداره

ولی خب ما چون چند بار انتقال دادیم.سالها سختی کشیدیم.خیلی درگیر بودیم برا همین خیلی حساس میشیم نسبت به هر حرفی و نکته ای

وگرنه خیلیا که طبیعی باردارن  خیلی بیخیال بودن و زاییدن

با دوستم تو 8ماهگیش رفتیم کوه

من دیروزرفتم پیش طاهری پناه  گفتم ۳بارمنفی شدنت بی علت نیست ازمایش ایمنی وانعقادی نوشت حالا ف ...

عزیزم هیتروسکوپی و خراش که راحته تحت بی حسی انجام میشه بقیه شو من اطلاع ندارم ولی اگه تهرانی آزمایشای ایمنی انعقادی تو برو سازمان انتقال خون انجام بده هر کدوم از فاکتوراشو نداشت برو جای دیگه که میگن بیمارستان طالقانی مناسبه اگه بیرون انجام بدی هزینه هاش خیلی زیاده

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
برا ما هیسترو .ازمایش d3.پرولاکتین وخیلی چیزای دیگه جزو روتین کارشونه.یعنی قبل ای وی اف اینارو حتما ...

بخدا ماها تیتر تکرار می کردیم چیزی نمیشد این دیگه مدل جدید ماماهاست چه حرفایی آدم‌میشنوه بخدا 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم هیتروسکوپی و خراش که راحته تحت بی حسی انجام میشه بقیه شو من اطلاع ندارم ولی اگه تهرانی آزمایشا ...

ممنون عزیزم چقدربلا سرمون میاد تواین راه خدا ختم بخیرش کنه

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
سلام ليلا جون ممنووون نه خوب نيستم روزام سخت ميگذره ولي خدارو شكر ميكنم نميدونم چه حكمتي بود كه اين ...

سلام عزیزدلم..روز نیست که بهت فکرنکنم.چند روز همینطور اشکام میریخت برات...هرروز برات دعا میکنم و از خدا میخام که بهت ارامش و صبر بده و زندگیتو سرشار از شادی کنه..مادرت حق داره ،خیلی زحمت کشید😔 ان شاء الله به زودی زود دوتا نوه ی خوشگل براش میاری همه ی این غم ها و خاطره های تلخ رو میشوره میبره 💖💙

عزیزم به خودت برس و خودتو تقویت کن که واسه نی نی های بعدی بدنت اماده باشه..سعی کن حواستو پرت کنی ،فکر نکنی به اون روزها دیگه..برو خرید کن.موهاتو رنگ کن.به خودت برس..ردیف کن با همسرت برید یه ماه عسل دونفره ..خوش بگذرونید ..میدونم سخته ،شایدم الان تو دلت فحشم بدی که درکم نمیکنه ولی مثل خواهرم میمونی برام.دوس ندارم غمتو ببینم اصلا 😔 دلم روشنه که به زودی خدا دل خودت و خانوادتو شاد میکنه ❤❤

@لیانا21    

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
من خودم میگم اونا که بتاشون اومده پایین اگر ازمایشم نمیدادن سقط میشده ربطی نداره ولی خب ما چون چند ...

عزيزم همه ی اونایی که اینجا هستن به سختی باردار شدن حالا چه طبیعی چه آی وی اف، اما این دلیلی نمیشه هر حرفی رو قبول کنیم بخاطر حساسیتمون، شاید همون آسیب بیشتری بهمون بزنه، بالاخره هر چقدر هم سختی کشیده باشیم، باید منطقی فکر کنیم 

سلام مامانای حال و اینده  هنوزم انا جان یا لاله جون تاپیک میان؟؟  کسی تو این تاپیک بوده ...

سلام عزیزم..انا جون گاهی میاد سرمیزنه.لاله جان نه .سر گرم پسرشه.

من نداشتم بعد انتقال.اما دیدم اینجا بعضی مامانها چندروز بعد از انتقال تزریق میکنن.انتقال دادی به سلامتی؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزيزم همه ی اونایی که اینجا هستن به سختی باردار شدن حالا چه طبیعی چه آی وی اف، اما این دلیلی نمیشه ه ...

اوففففف .من نگفتم این قضیه رو قبول دارم.به کسی هم پیشنهاد ندادم.فقط دغدغمو سوال پرسیدم و مطرح کردم.

من میدونم همه اونایی که اینجان سختی کشیدن.

اگه غیر از این بود تو این تاپیک نمیومدم