2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست
آخه چ ربطی داره خواهرازمایش ب سقط؟؟؟؟؟

من چمیدونم.دکتر که نیستم.فقط دغدغه داشتم پرسیدم.دیگه از سوال بقیه بدتر نیس که میگن سرفه کردم بچه سقط نشه.

من گفتم بصورت جدا جدا از دو تا ماما و یه طب سنتی شنیدم.

چون از سه نفر شنیدم بیشتر سوال شد برام

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
سلام عزیزم..انا جون گاهی میاد سرمیزنه.لاله جان نه .سر گرم پسرشه. من نداشتم بعد انتقال.اما دیدم اینج ...

ممنون از پاسختون ...

اره منم داشتم بعد از انتقالم ...

راستش فکر میکنم علت سقطای من تولید نشدنه هورمون hcgاز جفته ....چون دقیقا بعد ۱۶ روز بعد از آخرین تزریق hcgمن سقط میکنم ..دقیقا زمانی که اثر این امپول تو بدنم از بین میره ...

میخواستم ببینم کسی هست یا کسیو دیدین که  توی بارداری هم اینو تزریق کنه 

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون از پاسختون ... اره منم داشتم بعد از انتقالم ... راستش فکر میکنم علت سقطای من تولید نشدنه هور ...

ان شاء الله به سلامتی بغل بگیریشون

نه من ندیدم کسی بعد از ازمایش مثبت اینو تزریق کنه..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

قبل ازمایشهای ایمنی و انعقادی کار خاصی لازم بکنیم؟ گوشت  رو میدونم میگن شب قبل نخورین بازم چیزی هست که باید رعایت کنم؟و غیر انتقال خون کجاها قیمت مناسب هستش؟ و قبلش باید وقت رگیریم یا همینجوری میشه رفت؟ ادرسش کجاس من شهرستانم 

@زینبی_بابا    

@زینبی_بابا     سلام عزیزم.ما رفتیم رویان و همسرم با دکتر صدیقی ویزیت شد همسرم رو معاینه ...

سلام عزیزم میشه یکم در مورد شرایط خودتون توضیح بدید آخه همسر منم مورفولوژی و تحرک صفره،چرا گفت فقط ۵ تا ۱۰ درصد؟شما قبلا هم میکرو شدید؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اصلا ربطی نداره جنینت ضعیفه یا مشکل ایمنی انعقادی داری 

متاسفانه تموم آزمایشات انجام دادم هیچکدوم نیست ..لاپاراسکوپی و عکس رنگیم گرفتم رحم هم سالمه

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

سلام خانما من تو سیکل ای وی اف هستم ودکترم به من قلم سینال اف که مثه خودکاره تجویز کردن.کسی ازاونا استفاده کرده؟که رو درجه مشخص شده میزاری و دور ناف تزریق میکنی

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
بچه ها من رفتم دکتر گفت احتمال داره مشکل ایمنی انعقادی داشته باشی امپول دورنافی شروع کرد گفت چون ه ...

ببخشین من خیلی وارد نیستم

اما وقتی کسی خونریزی داره می گن انوکساپارین رو قطع کنه

شما خونریزی داشتی و برات انوکساپارین شروع کردن؟

بله 

عزیزم نتیجه هم گرفتی؟

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
ببخشین من خیلی وارد نیستم اما وقتی کسی خونریزی داره می گن انوکساپارین رو قطع کنه شما خونریزی ...

گفت چون هماتوم بزرگ شده

نمیتونم ریسک کنم خون اخته شه جنین رو از دست بدی تا یک هفته دیگه که ازمایشت جوابش بیاد

دلیلش میتونه این باشه خونت لخته میشه

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
سلام اکرم جان منم واقعا ناراحت شدم ولی سعی کن دوباره رو پا بشی جون چون خدا برات جبران میکنه مطمئن با ...

سلام نازنینم

درکت میکنم اما خیلی سخته شرایطم خیلی سخته.

گریه های مادرام

نازاحتی خانوادم

ناامیدی همسرم

حرف ها و نیش و کنایه های اطرافیان

داغونم‌کرده خستم کرده.😭😭😢😢😢😔😔