2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046594 بازدید | 684530 پست
عزیزم دکترم اعتقاد داره انتقال اول بدون خراش و این چیزا باشه واسه همین نداشتم

زینب جان من دیروز حالم خیلی بد بود.به زور خودمو رسوندم تبریز.هم درد داشتم هم تهوع.تا امروز صبح هیچی نتونسته بودم بخورم.دیروز داروهامم استفاده نکردم.شیاف پروژسترونم نذاشتم.از امروز شروع کردم.ممکنه مشکلی پیش بیاد؟الانم درد دارم.کمتر از دیروز.

خدایا شکرت  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فردا حتما همون آزمایشگاه برو از و تکراررکن ببین چند میشه ععدش باید دو برابر بشه بعدش برو بیمارستان&n ...

بیمارستان دولتی بخش نازاییه.مطب نیس

میترسم از بدم.یه ماما میگفت بهم از خوب نیس.سقط میاره

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
سلام عزیزم 48 ساعت باید حداقل از نزدیکی گذشته باشه  یک هفته از مصرف کرم و شیاف و داروهای واژین ...

سلام خانمی خیلی وقته دادم تستو منتظرجوابشم...ممنون که جواب دادی

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚

@زینبی_بابا    

سلام عزیزم.ما رفتیم رویان و همسرم با دکتر صدیقی ویزیت شد همسرم رو معاینه کرد و کلی سوال پرسید.ازمایش جدید داد بازهم تعداد خوب و تحرک و مورفوصفر.گفت تنها راه شما میکرو هست اون هم بااحتمال۵تا۱۰ درصد.تاکید رو خنک نگه داشتن بیضه کرد ویتامین e و cوفولیک ۵ داد.گفت از روش picsiوegg activityهم تو جنین شناسی براتون استفاده میکنیم.میشه یکم درمورد این دوروش برام توضیح بدید؟ 

@زینبی_بابا    

در ضمن گفت دارو هم فقط سینال موجوده ومجبوریم از این دارو استفاده کنیم.گفتم نمیشه گونال بدید گفت نیست اگه خودت تونستی تهیه کن ولی بعید میدونم پیدا کنی.😔😔بازهم سیکل لانگ رو انتخاب کردن و هیسترو سونو هم باید انجام بدم.دکتر صدیقی گفت چون احتمال موفقیت کمه تصمیم باخودتون هست.ومیکرو هم تنها راهتونه چون وقتی اسپرم وتخمک وجود داره به هیچ وجه نمیتونم بگم جنین اهدایی حتی اگه شانستون۱درصد  باشه.گفتم ما اهدایی نمی خوایم دکتر. گفت فقط میکرو دوباره.میشه راهنمایی کنی گلم؟ چکار کنم؟ وارد سیکل جدید بشم؟ خیلی دودل هستم 

بیمارستان دولتی بخش نازاییه.مطب نیس میترسم از بدم.یه ماما میگفت بهم از خوب نیس.سقط میاره

چی بگم والا چیزای جدید ما میشنویم یه بچه زاییدیم اصلا این چیزا نبود حالا نمی دونم چون ای وی افی هست اینطوزیه یا ربطی نداره 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام عزیزدلم نمیدونم چقدر زمان لازم دارم تت ریکاوری بشم اما دلم چنان سوخته که حالا حالاها ترمیم نمی ...

سلام اکرم جان منم واقعا ناراحت شدم ولی سعی کن دوباره رو پا بشی جون چون خدا برات جبران میکنه مطمئن باش یکی از القاب خداوند جبار یعنی جبران کننده 

من ۵ ساله که ازدواج کردم از همون اول هم اقدام کردم ولی نشد تبلی تخمدان دارم همه دکترا گفتن طبیعی بارددار میشی ولی نشد تا به ای وی اف کشید کارم دفعه اول که انتقال دادم و منفی شد حالم خیلی بد بود اینقدر که اصلا نتونستم تلفن صحبت کنم به یکی از خواهرام  پیام دادم که منفی شد حتی نتونستم به همسرم بگم 

الان هم دفعه سومه که انتقال دادم روز ششم هستم به خانوادم هم نمیخواستم بگم اصلا ولی روزی که انتقال دادم مجبور شدم گفتم ولی خیلی راضی ترم که بهشون دیر گفتم چون وقتی میگفتم همش سوال میکردن چی شد ولی حداقل تا وقت انتقال خودم بودم وخدای خودم همین هم پشیمونم چرا گفتم یعنی ناچار شدم 

حالا هم توکل به خدا هرچی خدا بخواد وظیفه من و شما تلاش برای بارداریه تصمیم گیرنده خداست 

من مادرم فوت شده اینکه میگم خانواده منظورم خواهرام هستن

یه وقتایی میگم من مادر ندارم شاید لیاقت داشتن مادر رو ندارم لیاقت مادر شدن رو هم ندارم نمیدونم حکمت خدا چیه ولی هرچی هست باید گفت خدایا شکرت 

من همیشه به خدا میگم صلاحم رو در مادر شدن بزار 

عقل ادمیزات محدوده قرار نیست از همه چی سردر بیاریم برات بهترین ها رو از خداوند متعال خواستارم

چی بگم والا چیزای جدید ما میشنویم یه بچه زاییدیم اصلا این چیزا نبود حالا نمی دونم چون ای وی افی هست ...

نمیدونم والا

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر