2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست
شماهم مشکل اندومتر داشتي روز هشت پريودت چند بود رحمت؟

روز 8 تا حالا سونو ندادم، جز سیکل پانکچر که تازه زیادی هم ضخامتم بالا رفت

روز 14 و 21 که سونو میدادم بدون دارو 7 بود نهایت 

حتی یادمه چون ماه رمضون بود قبل انتقال، نمیتونستم آب زیاد بخورم، دیر ضخامتم بالا رفت

عزیزم اصلا نترس 

منم اون موقع میدونستم ممکنه تو هر مرحله چه چیزای بد و خوبی اتفاق بیفته 

یا الان که هفته 33 بارداری ام باز میدونم چه چیزای خوب و بد یا وحشتناکی ممکنه اتفاق بیفته ولی بی خیالی همراه با آگاهی رو انتخاب کردم، نه خودمو اذیت میکنم نه بچه، ولی حواسم هست چی نشانه خطره

واقعا براتون ناراحت شدم هیچی ندارم بگم خدا به اندازه غمی که داشتید انشاالله بزودی دوبرابرش خوشحالتون ...

ممنوووون بهار جان مررررسي از دعاي قشنگت 

انشاالله خدا براي همه منتظرا معجزه كنه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این همه التماسش کردمممم این همه دعا خوندم این همه قسمش دادم چرا نگام‌نکرددددد امام رضا رو به جوادش ...

عزیزم پیامهاتو خوندم خیلی ناراحت شدم با تمام وجود درکت کردم منم دردتو کشیدم حتی هزاران بار بیشتر از تو ... بیشتر ازهمه اینکه میبینی اینهمه خدا رو با تمام وجود صدا میزنی ولی بازم نمیشه که نمیشه چقدر دردناک .... راستش من یکی دیگه اعتقادی برام نمونده زندگی در جریانه... یکی بگو این دنیا به هرآنچه بخواد براحتی می رسه یکی هم مثل ما واسه حق طبیعی خودمون زندگی به زهرمون شد ... دنیا همش جبره خواهرم .... خودتو بیشتر از این عذاب نده گل من خدا بخواد میده نخواد نمیده به گریه و زاری من و تو هم نیست 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
شايد منم با دارو ضخامتم نره بالا زينب جون من قبلا ي اشتباهاتي کردم که الان مثه ببخشيد سگ پشيمونم ميت ...

عزیزم اصلا این حرفو نزن همه ی آدما گناهکارن یکی کمتر یکی بیشتر هیچ کس معصوم نیست

خدا خیلی خیلی مهربون تر از این حرفاس که بخواد تلافی کنه

شايد منم با دارو ضخامتم نره بالا زينب جون من قبلا ي اشتباهاتي کردم که الان مثه ببخشيد سگ پشيمونم ميت ...

عزیزم خدا خیلی مهربونه کافیه توبه کنی، قصد انتقام که نداره

فکر کردی همه ما معصوم بودیم خدا بهمون بچه داد

اصلا به چیزای بدش فکر نکن، مثبت برو جلو که مثبت برات اتفاق بیفته

پریروز از بیمارستان زنگ زدن گفتم هنوز وقت ازمایشم نشده. باز امروز سه بار زنگ زدن.من گوشیم سایلنت بو ...

عزیزم مبارکت باشه به سلامتی مامان فندق 

عزیزمیه سوال ، جنین بلاست انتقال دادی؟ 

چندتا انتقال دادی؟ 

چه کارایی کردی بعد از انتقال؟

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
عزیزم یه سوال مورفولوژی صفر تا یک درصد یعنی چی؟ الان دوستم گفت بهش گفتن چون اسپرم شوهرش مورفولوژی ...

فکر نکنم ربطی داشته باشه آنا جون مورفولوژی شوهرشون صفر تا یک بود که با همون جنین ها دختر گلش رو باردار شد

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
پرنیان عزیزم لحظات سختی دارم میگذرونم اصلا نمیگذره انگار خیلی سخته اینکه امید وار بشی وابسته بعدش ...

حق داری عزیزم🙁

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
گلم انتقال چندمی؟ یه شرح حال کامل از خودت و همسرتون میگی؟ 

اولین انتقالم بود

ما 4 ساله عروسی کردیم حدود سه ساله تو اقدامم یه بار طبیعی باردار شدم که پوچ بود و کورتاژ شدم

با آمپول هاچ سی جی و هاچ ام جی نتیجه نگرفتم سه بارم آی یو آی کردم نشد

دیگه رفتم تو سیکل آی وی اف 

در ظاهر مشکلی نداریم نه من نه شوهرم من کم کاری تیرویید دارم که لووتیروکسین میخورم

بعد عمل پانکچرم 8تا تخمک داشتم که 5 تاش جنین شد این دفعه سه تاشو انتقال دادن که منفی شد

اگر چیزی جامونده بپرس

سلام زينب جون ي سوال داشتم اندومتر نازک باشه مشکلي پيش مياد براي بچه دار شدن ؟؟؟ من اندومترم دکتر حي ...

خب تو سوم پریودی بخاطر خونریزی نازکه دیگه .بعد کم کم ضخیم میشه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
فدای دل پاکت بشم  این روزا هم میگذره  خود خدا گفته قطعا بعد از هر سختی ی آسونی هست ک خود ...

چقدر حرفات قشنگه سارا جون چقدر به آدم آرامش ميده مرررسي از دلداري خواهرانت 

همسرم حرف شمارو ميزنه ميگه بعد هر سختي آسونيه انشاالله واسه ما هم اينطوري باشه 

انشاالله همه منتظرا بارداري سالم رو تجربه كنن 

خيلي خوبه دوستاي خوبي مثل شما دارم كه با حرفاشون آروم ميشم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم خدا خیلی مهربونه کافیه توبه کنی، قصد انتقام که نداره فکر کردی همه ما معصوم بودیم خدا بهمون بچ ...

نميدونم بخدا نميدونم بنظرت دکترم سيکل لانگ رو براهمين اندومترم انتخاب کردده

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
چی بگم که آروم بشم. هیچی آرومم نمیکنه. دکترمم میگه داروهات رو تا آز دوم قطع نکن.

اکرم جون واقعا ناراحت شدم خدا کمکت کنه زود سرپا شی

عزیزم چندتا انتقال دادی؟

آزمایش ایمنی هم دادی؟

جنینات فریز بودن؟

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏