2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046773 بازدید | 684548 پست
عزیزم صبور باش خدا جواب صبرتو میده فامیل ما ۱۲سال بچه دار نشد خیلی آزارش دادن بیچاره رو.بعد یهویی دو ...

پرنیان عزیزم

لحظات سختی دارم میگذرونم اصلا نمیگذره انگار

خیلی سخته اینکه امید وار بشی وابسته بعدش همه چی پوچ بشه

چیکار باید کرد؟ چیزی باید بخوره که بهتر بشه؟

گلم اول از همه بدون کلی کار باید انجام بدی، آخرش هم در ظاهر مورفولوژی اسپرم ها شاید بهتر نشه، پس نگران نشو ولی با همت زیاد رعایت کن کارهایی که میگم

1.کم کردن اضافه وزن

2.نپوشیدن شلوار جین تنگ و به جاش شلوار پارچه ایی آزاد

3.نپوشبدن لباس زیر تنگ

4.خنک نگه داشتن بیضه ها با آب خنک هر دوساعت یکبار ترجیحا 

5.مصرف زیاد آب و مایعات، خصوصا آبمیوه طبیعی مثل آب پرتقال و آب انار

6.اصلاح تغذیه و کم کردن مصرف چربی و فست فود 

7.بیشتر مصرف کردن آنتی اکسیدان ها مثل سبزیجات و میوه تازه

8.طب سنتی برید و بر اساس طبعتون تغذیه کنین 

9.پیشنهاد مصرف مکمل مناسب به دکتر 

10.درخواست بررسی هورمونی خصوصا اگر تعداد و تحرک کم هست، هورمون‌های مردانه مثل تستسترون، تیروئید و... 

باز هم میگم اصلا انتظار جواب سریع و بهبود چشمگیر نداشته باش، اگر شد عالیه، اگر نشد این مراعات رو کنار نذار اصلا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم باز زنگ بزن 1490 هم بپرس، یا اورژانس بیمارستان نیکان  ولی میتونی دوفاستون نخوری، به جاش دو ...

زينب جون خيلي ميترسم جوابمو بده اندوم خيلي نازک بود ممکن بچه دار نشم ؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
سلام زينب جون ي سوال داشتم اندومتر نازک باشه مشکلي پيش مياد براي بچه دار شدن ؟؟؟ من اندومترم دکتر حي ...

عزیزم اصلا نگران نباش، روز سوم باید نازک باشه 

منم نازک بود روز سوم، اصلا نرمالش اینه

فقط یه چیزی، هر وقت استرادیول شروع شد، حسابی آب زیاد بخور و پیاده روی کن، چون با بالا رفتن گردش خون رحم اثر داروها بالاتر میره

بعد اگر مثلا 3 تا استرادیول داشتی هر 8 ساعت بخور 

اگر 4 تا 8بود،هر 6 ساعت

تغذیه هم کار خاصی نکردم راستش ولی گویا دوستان از گوجه فرنگی و لوبیا سبز نتیجه گرفتن

داروی گیاهی همزمان با سیکل انتقال نخور

شیاف امم روزی دوتاس.....دوفاستون هم می خورم 

خب زنگ بزن مرکزتون.حتما آمپول رو تجویز میکنن برات.خیلی ها امپول زدن لک بینیشون قطع شده.درد پریودی رو هم خیلی ها که مثبت شده بودن داشتن.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
عزیزم اصلا نگران نباش، روز سوم باید نازک باشه  منم نازک بود روز سوم، اصلا نرمالش اینه فقط یه ...

اخه پريود قبلم روز هشت  هيسترو سنو شدم دکترم گفت اندومترت خيلي نازکه گفت 3تا 4هست من جديش نگرفتم پريروز دکترم سنو کرد سوم پريودم گفت واي چقدر رحمت نازکه بازم جدي نگرفتم شانسي زدم تاپيک رو صفحه 2000ي دوستي راجب اندومتر نوشته بود خوندم تا بچه دار نميشه انقدر گريه کردم ترس ورم داشته بچه دار نشم هيچوقت 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
دور از جونت، پس من چه جوری باردار شدم 😉😉😉

شماهم مشکل اندومتر داشتي روز هشت پريودت چند بود رحمت؟

آسپرین بود باشه عزیزم چرا اینو گفتی ؟یعنی امیدی هست .....لک اول قهوه ای بود اما بقیه قرمز....امروز ب ...

عزیزم من همکارم آی وی اف کرده بود میگفت روز آزمایشم خونریزی داشتم.ولی مثبت شده بود .الان دخترش ۳ سالشه.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
اخه پريود قبلم روز هشت  هيسترو سنو شدم دکترم گفت اندومترت خيلي نازکه گفت 3تا 4هست من جديش نگرفت ...

عزیزم منم تو بهترین حالت، وسط سیکل همیشه 7 میلیمتر بود ضخامتم، با دارو های سیکل انتقال درست شد

اون بنده خدا احتمالا با دارو ضخامتش بالا نمی رفته

اصلا نگران نباش عزیزم، هر چیز ترسناکی دیدی قبل از اینکه این همه بترسی بیا بپرس 

عزیزم منم تو بهترین حالت، وسط سیکل همیشه 7 میلیمتر بود ضخامتم، با دارو های سیکل انتقال درست شد اون ...

شايد منم با دارو ضخامتم نره بالا زينب جون من قبلا ي اشتباهاتي کردم که الان مثه ببخشيد سگ پشيمونم ميترسم خدا ميخاد تاوون گناهامو با بچه ندادن بگيره