2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
عزیزم انقدر غصه نخور منم امروز آزمایشم منفی شد می فهمم چی میگی 😢😢

عزيزم ببخشید دوس ندارم ناامیدت کنم ولی با این بتا دیگه نیازی به تکرار نیست، اگر 10 بود بازم میگفتم تکرار کن 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
همون ایمنی و انعقادی رو گفتم،  اگر توکلی اوکی داده که خیلی هم عالیه

اره عزيزم خودش گفت

زينب جون شوهرم چون پسرعموش با اسپرم اهدايي زنش باردار شده

بخاطر اين اصرارش به اونه.

اراسته هم گفته بود كاش همين dfi مشكل داسته باشه و بريم درستش كنيم

نخواد باز بررسي هارو بيشتر كنيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه چیز دیگه هم بهت بگم بچه های اینجا میدونن من چه شرایط خاصی داشتم و محبور بودم به خاطر درمان تهران ...

الان یه مادری برام دعا کن

میدونی چی سخته اینکه همه میگفتن تو خواب دیدیم مثبته حتما مثبته به دلم افتاده مثبنه 

این حرفاااااا دیوونم کرده

من pco هستم همسرمم کم تحرکی اسپرم دارن

الهه خیلی سخته بیشتر از خودم واسه مامانم و داداشم داغونم خیلی حالشون بد بود خیلی مامان شکست 😭😭😢 ...

می فهممت😢 به خودت بیا دختر گریه کن آروم میشی ولی باز باید بلندشی اگر میخوای به خواستت برسی به خدا من کمتر از تو حالم بد نیست

الان یه مادری برام دعا کن میدونی چی سخته اینکه همه میگفتن تو خواب دیدیم مثبته حتما مثبته به دلم افت ...

اكرم جون آروم باش

اگه يادت باشه منم هفته پيش منفي شدم

ولي با غصه و ناراحتي كه چيزي درست نميشه

تو اين راه بايد كفش آهني بپوشيم و به هدفمون برسيم اونوقته كه تمام لذت دنيا رو به دست مياريم

من فرداي ازمايش منفي ام،بسم الله گفتم و وقت دكتر ايمونولوژي گرفتم

شوهرم هم براش وقت گرفتم و با اميد زياد باز شروع كرديم.

مطمين هم باش هممون نتيجه ميگيريم وقتي پيگير باشيم.

پس توكلت به خدا باشه و فقط تلاش كن براي هدفت

الان یه مادری برام دعا کن میدونی چی سخته اینکه همه میگفتن تو خواب دیدیم مثبته حتما مثبته به دلم افت ...

عزیزممممممم😍😍😍

دقیقا مشکلتون عین ماست

فقط ناامید نشو. و اینماه بعد از پاک شدن روحیت رو از دست نده

با همسرت باش و خوش بگذرون

ان‌شالله مثه ما براتون معجزه میشه

من هرروز نماز صبح برای بچه های این تاپیک دعا میکنم عزیزم

میدونم چی میکشین چون خودمم کشیدم

فقط امیدتو از دست نده فقط😊

یادمه اون روزا بچه ها هی منو دلداری میدادن که خودت طبیعی باردار میشی. من چقد مسخره ام میشد به حرفشون. برام قابل درک نبود اصلا

حالا من به شما میگم فقط خودتو نباز. اینماه که پیش رو داری ماه خاصیه. اصلا بعید نیست که برات طبیعی بگیره

تعداد اقدامتون رو بیشتر از حد معمول کنید و فقط هم بخاطر خودتون باشه نه برا بچه دار شدن. این خیلی مهمه

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

عزیزم خداروشکر مشکل جدی نداری همین الان اگه کل مردها ازمایش بگیرن اسپرم اکثرشون یه مشکلاتی داره خیلی طبیعیه   به نظر من در کنار درمان های پزشکی ورزش رو حتما تو برنامه خودت بزار وبه شوهرت هم مکمل بده. من خودم اصلا حوصله باشگاه رو ندارم اما روزی چهل دقیقه تو خونه پیاده روی سریع میکنم یا نیم ساعت میرقصم فکر میکنم خیلی موثره. فقط اینو بدون که همیشه هرچیزی در زمان خودش که مقدر شده اتفاق میوفته و نگران منفی شدن این دفعه ات نشو. 

منم منکر سختی هیچ کسی نیستم میگم چرا خدا دید دلش نسوخت چرا رحم نکرد 

عزیزم میدونم حالت بده و چه حس بدیه چون من خودمم تجریشو داشتم الان 8روز از انتقال دومم میگذره ولی تورا خدا اینقد خداو امامارو زیر سوال نبر حکمتی بوده حتما من خودم یکی دوستام 11بار ای وی اف کرد منفی شده بود دیگه قشنگ ناامید و از همه جا رونده بود خدا خودش خواست طبیعی باردار شد اونم دوقلو هیشکی باورش نمیشد  نباید که با هر شکست جا زد و خودتو باخت ...فقط شما نیستی تو این راه سختی توی همین تایپیک تنها چندین نفر هستیم که همه منتظریم و بارها شکست خوردیم ولی از تلاشمون دست برنداشتیم ... ناامیدی بدترین درده امیدتو از دست نده و قویتر از قبل واسه سری بعدت اماده شو ان شاالله جواب میگیری 

خیلی شکستم خیلی جوری شکستم قدرت ندارم به تیکه های خودم چسب بزنم خیلی داغون شدم از دلم ک آتیش گرفته ...

عزیز دلم متاسفم واقعا. امیدوارم تو اوج نا امیدیت خدا چنان شادت کنه که این روزا رو فراموش کنی. باور کن دنیا به آخر نرسیده،اتفاقی نیوفتاده. اما عزیز دلم ما از خدا طلب نداریم که. بخواد میده نخواد هم نمیده. حتما و حتما الان وقتش نبوده. بعدم سنی نداری که. اااااووووو حالا حالا وقت داری. کاش سری بعد هیچکس رو در جریان نذاری. حداقل بار ناراحتی ا نا رو دیگه به دوش نمیکشی. اما یه چیزی نمیدونم ولی به نظرم دو روز دیگه تکرار کن. آخه بتا اگه منفی باشه معمولا زیر ۲ هست. اشتباه دوستمون مهلا رو نکن و داروهات رو حداقل تا دوروز دیگه قطع نکن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم