2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046762 بازدید | 684547 پست
چاره چیه وقتی شوهرم جواب آزمایشو آورد از غصه تو چشاش اشک بود خیلی برام سنگین اومد دلم سوخت اونم خیلی ...

الهه جون خیلی سخته

الان مامانم زنگ زد از غصش مردم دوست دارم خودمو بکشم داغون شد داغون 

چیکار کنم تو بگو

ببخشید یه سوال دیگه داشتم  گفتی استراحت کنم  یعنی استراحت مطلق باشم ؟یا مثل قبل استراحت ...

گلم چون آسپرين و انوکسا رو قطع کردی، اگر خون ریزی فعال نداری اصلا نیازی به استراحت مطلق نیست

ولی خون و لخته باید بخوابی دائم 

فعلا غذا درست نکن یا در حد مرغ آب‌پز بذار که دستت بهش بند نشه، 

"هر وقت هم دستشویی فرنگی رفتی آب ولرم روی پاهات بگیر و یه کم ماساژ بده تا خون حرکت کنه از اون نقطه

تو رختخواب هم سعی کن عضلات پاهات رو منقبض و منبسط کنی واسه جریان خون

اینا توصیه دکترم موقع لکه بینی به من بود" 

حدود یک هفته هم طول میکشه تا خوب بشی، بعد به مطب زنگ بزن از دکتر بپرس کی شروع کنی آسپرین و انوکسا مجدد، فقط از خود دکتر بپرس نه منشی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی بمیرم اکرم  جون،هر کاری میکنم اشکام بند نمیاد بخدا بلند بلند گریه کردم از خدا خواستم به ان ...

بخدا از این همه انتظار خسته شدم

الان مامانم زنگ زد داغون تر شدم گفت اکرم داداشت گفت منفی شده داغون شدم گریه کردم منم از غصش مردم جون دادم

قلبم درد میکنه انگار شکستگیش خیلی عمیق بوده. چشمام ک هیچ از شدت درد تب کرده برام دعا کنید .

درک میکنم. خیلی سخته. هیچکس هم نمیتونه بفهمه ما چی میگیم

وقتی خواهرام زنگ میزدن ارومم کنن بهشون میگفتم تو نمیفهمی من چی دارم میگم چون اصلا نمیتونی درک کنی تو این راه چقد سختی کشیدم 

بعد میگفت خب چیکار کنم باید یه جوری ارومت کنم دیگه. نمیتونم رو زخمت نمک بپاشم که😔

ولی اینو بدون خدا تو دلای شکسته س. باهمین دل شکستت از خدا بخواه که بهت طبیعی بچه بده. الان بیشتر دعات میگیره

من وقتی منفی شدم تا چند روز عقلم میگفت به خدا بگو شکرت راضیم به رضای تو

ولی زبونم نمیگفت. تازه یکهفته بعد تونستم بگم

الان خیلی خجالت زده ام😔😔😔 که چقد اون لحظه بی چشم و رو بودم مگه خدا تعهدی نسبت به من داده بود که اینقد طلبکارش بودم

اینارو میگم که خدای نکرده چیزی نگی که بعدا پشیمون بشی

سعی کن از ناراحتیت با خدا صحبت کنی ولی طلبکار نباش چون بعدا روت نمیشه در برابر بزرگیش جبران کنی

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
هیچی فقط ویتامین و اسید فولیک مصرف میکنم من خودم نرفتم کارت جنینمو بگیرم یکی از اقواممون رفت وقت هم ...

چه عجیب، به ما گفتن پریود سوم شروع شد بیا

به نظرم زنگ بزن بپرس، چون معلوم نیست کی پریود میاد

امید به چی داشته باشم به چیزی ک غیر ممکنه مگه امید نداشتم با همه وجودم حسشون میکردم و میگفتم مامان ...

سلام 

مناسفم واسه جواب ازمایشتون عزیز 

جسارتا چندسالتونه؟چندتا دیگه جنین دارین؟ 

سلام عزیزم همین کارها بهترین اقدامات هست عزیزم، حالا دیگه جوابش باید بیاد تا ببینیم چه میشه کرد چرا ...

عزيزم كدومو ازمايشو بعد انتقال منفي؟

اگه ازمايش خودم منطورته كه دكتر توكلي گفت همين امروز برو بده

درک میکنم. خیلی سخته. هیچکس هم نمیتونه بفهمه ما چی میگیم وقتی خواهرام زنگ میزدن ارومم کنن بهشون میگ ...

خیلی سخته شکسته شدن مادرم و پشت تلفن دیدم نابودم شدم انگار دنیام ب آخرش رسید

خداجونم التماسام و بی جواب گذاشتی پشتم و خالی کردی چرا یعنی من انقدر بی لیاقتم ک طمع مادرشدن و نچشم و بمیرم

الهه جون خیلی سخته الان مامانم زنگ زد از غصش مردم دوست دارم خودمو بکشم داغون شد داغون  چیکار ...

صبوری کن عزیزم کار دیگه ای میشه کرد؟ فقط باید صبر کرد بالاخره این روزا میگذره امیدتو از دست نده 

میدونم خیلی سخته منم خیلی داغون شدم ولی میدونم چاره ای جز ادامه دادن ندارم

بخدا از این همه انتظار خسته شدم الان مامانم زنگ زد داغون تر شدم گفت اکرم داداشت گفت منفی شده داغون ...

یه چیز دیگه هم بهت بگم

بچه های اینجا میدونن من چه شرایط خاصی داشتم و محبور بودم به خاطر درمان تهران باشم تهرانی تو خونه خاله ام که خالی بود

همه بهم میگفتن چجور میتونی اینقد تحمل کنی؟؟

خودمم نمیدونستم اینهمه توانایی از کجا اومد. من که تنهایی تا سر کوچه هم نمیرفتم الان تو شهر غریب تو خونه خالی داشتم زندگی میکردم

امپولامم خودمم تزریق میکردم. من که اصلا جرات ندارم ببینم کسی داره امپول میزنه 

خلاصه با همه اینا در جوابشون میگفتم ان مع العصر یسرا

من میدونم بعد از این سختیا آسونیه

ان شالله برا شما هم آسونی نزدیک باشه

ببخشید اگه میتونی 

میشه بگی مشکلتون چیه برا باردار نشدن؟؟

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
صبوری کن عزیزم کار دیگه ای میشه کرد؟ فقط باید صبر کرد بالاخره این روزا میگذره امیدتو از دست نده  ...

الهه خیلی سخته

بیشتر از خودم واسه مامانم و داداشم داغونم خیلی حالشون بد بود خیلی

مامان شکست 😭😭😢😢

گلم چون آسپرين و انوکسا رو قطع کردی، اگر خون ریزی فعال نداری اصلا نیازی به استراحت مطلق نیست ولی خو ...

عزیزم حقیقتا من فقط لکه بینی قهوه ایی رنگ دارم 

از دیشب تا الان هم هیچی ندیدم اصلا 

دیشب هم دکتر گفت تا موقع ازمایش خون که میخوای بدی قطعش کن بعد تماس بگیر تا بهت بگم 

ولی میدونی انگار پشت تلفن اصلا اونجور که باید رسیدگی نمیکنن 

حضوری خیلی بهتره 

ولی شرایط رفتن ب شهر دیگه تو این شرایط ندارم 

اره غذا درست نمیکنم من ...مامانم برام میفرسته 

فعالیتم فقط در حد رفتن دستشویی یا ظرف شستن و نهایت یه ربع ساعت قدم زدن هست 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋