2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046793 بازدید | 684548 پست
ممنونم که جوابمو دادی نمیدونم حامله ای یا نه ولی خدا دلتو شاد کنه❤❤

اره عزیزم بار چهارم که ای وی اف کردم امروز میشه یک هفته باید تا شونزده روز صبر کنم ببینم خدا برامن چی میخواد 

خدایا شکرت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلم میدونم دلت شکسته اما مجبوری بازم ادامه بدی تا به اون‌چیزی که میخوای برسی.یکم از این فضاها د ...

ممنون عزیزم از حرفات امروز همتونو ناراحت کردم حلالم کنید

اما چیکار کنم دلم پره جلوش هیکسم نمیتوتم خالیش کنم جز اینجا

زينب جون سلام عزيزم مرسي كه پيگيري من قبل اين ميكرو ،هيسترو شدم،ي پليپ كوچيك داشتم برداشن،بعد خراش ...

سلام عزیزم همین کارها بهترین اقدامات هست عزیزم، حالا دیگه جوابش باید بیاد تا ببینیم چه میشه کرد

چرا اسپرم اهدایی!!!! 

عزیزم حتما طب سنتی معتبر برید و تغذیه خودتون رو اصلاح کنین برای سبک زندگی سالم، ولی داروهای سنتی با آزمایش ها ممکنه تداخل کنه، پس فعلا نمیشه استفاده کرد، همزمان با داروهای شیمیایی هم استفاده نباید کرد

کاش میپرسیدی چه قدر بعد از انتقال منفی میشه آز داد، که جواب معتبر باشه

خب دیگه خداروشکر ،ایشالا دفه بعد میگیره اینجور فکر نکن داشتیم طرف دفه پنجم گرفته 

سمانه جان توان ندارم‌انگار

جونمو امید و انگیزمم با این جنین هام رفتن 

خیلی دلشکسته و ناامیدم سمانه دلم میخواد یکی رو بغل کنم تا صبح زار بزنم پیشش یکی ک همدردم باشه

مبارکه عزیزم عالیه💓💓💓💓

فرستادم سلفری. البته گفت خوبه ولی بهتره سلفری هم بدی که خیالمون راحت شه. جوابش اخر هفته میاد. 

من خیلی از شرایط فعلی کشور میترسم. 😔

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
سلام اکرم جون ، الان پیامای دل شکستتو خوندم و خیلی غمگینم برات یه چیزی بگم منم با وجود همه درد و رنج ...

عزیزدلم موناجونم خیلی شکستم خیلی ترک برداشتم 

خیلی نامردیه چرا خدا صدامونو نمیشنوه بخدا نامردیه چرا حوابمونو نمیده

متاسفم عزیزم  من هم تجربه باردار شدن با میکرو رو داشتم و سقط شدنش رو هم تجربه منفی شدن رو  ...

تارا جونم ایندفعه انقدر با امید رفته بودم ک هنوز تو شوکم ک چراااااااا

زن بودن و سالم بودنم رفت زیر سوال

همه میگن حالا ک چنین گرفت اونم با گرید بالا اونم بلاست پس مشکل از منه ک نگرفت

خدا یا بزن تو سرم جونمو بگیر

من میگم خدا خیلی دوست داره و برات دعا میکنم روزی که مثبت شدی برات بمونن عزیزم ،منفی شدن بهتر از مثبت ...

من درد هر دوتاش رو چشیدم اما وقتی منفی میشی بخدا دردش بیشتره خیلی بیشتر

@زینبی_بابا   گلم، میگم من گوشت بره اصلاً نخوردم تا حالا، واقعاً مضر؟؟ اطرافیانم میگن گرمه نخ ...

نه گلم برعکس عالیه حتما بخور

گرم و خشک اگر چیزی باشه، خوردنش در حد زیاد اون وقت ممکنه خطر داشته باشه، مثلا زعفران، در حد غذا اوکیه، ولی دمنوش زعفران ممنوعه