2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046768 بازدید | 684547 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سمانه بخدا نمیگذره تموم نمیشه حتی روم نشد ب مادرم زنگ بزنم چی بگم بازم ناامیدش کردم سمانه خیلی خور ...

تورو خدا نگو خانوادم وشوهرم رو نا امید کردم چون دست تو نیست  .تو هرکاری تونستی کردی همه راه هارو رفتی دیگه خدا باید بخواد...

اگه جنین فریز داری بزار یه مدت حالت خوب شه دوباره برو انتقال انشالله.خیلیها بار دوم وبیشتر نتیجه گرفتن. 

مهم اینه که بعد هر شکست وافتادن بلندشیم ومصمم تر قدم برداریم تو این راه.

از روخوشی این حرفارو بهت نمیگم اکرم جان خودم زندگیم رو گذاشتم رولبه سکه ممکنه هرلحظه زندگیم نابود بشه ویه درد دیگه به دردام اضافه بشه ولی قبول کردم تا بتونم این راه رو تا تهش برم باید بلاخره منم به بچم برسم

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
حالا من یه چیزی بهت بگم ..من چندین ماه صبح و عصر کار میکردم تا تونستم پول انتقال رو فقط جور کنم چشام ...

کار کردیم وام گرفتیم با بدبختی ایناش به کنار مهم نیست اما نتیجه ای نداد

از خدا سوالم اینه چرا واقعا چرا

مگه ما دلشکسته ها دل نداریم مگه قلب نداریم 

خوب منم دوست دارم‌مامان بشم منم دوست دارم حامله بشم چرا خدایا چرا

آرام حس بد بودن واسه یه لحظشه داغون شدم خیلی بد شکستم فکرش و نمیکردم قراره اینجوری بشکنم و داغون ب ...

اکرم عزیزم

کاری نمیشه کرد

منم ناراحتم و خیلی درکت میکنم ولی باید نبازی خودتو

هنوز جوونی

بازم امیدت رو از دست نده دوباره امتحان کن چون من انقدر این راهو میرم تا باردار بشم شده ۱۰۰ دفعه

همین الان برنامه ریزی بعدیمو دارم انجام میدم 

تو هم خودتو نباز

پاشو امروز با همسرت برو رستوران انگار نه انگار

من الان اینکار رو دارم میکنم 

پاشو دختر قوی باش

ما بالاخره حامله میشیم 

کار کردیم وام گرفتیم با بدبختی ایناش به کنار مهم نیست اما نتیجه ای نداد از خدا سوالم اینه چرا واقعا ...

حق داری بخدا حق داری فقط میگم دست از تلاش بردار بزار قهرمان نبرد با زندگی تو باشی نه زندگی 

خدایا شکرت 
دلارام جان نمیشه نمیتونم آروم بگیرم دارم آتیش میگیرم میسوزم  دارم داغون میشم چرا لیاقتش و ندا ...

عزیز دلم میدونم دلت شکسته اما مجبوری بازم ادامه بدی تا به اون‌چیزی که میخوای برسی.یکم از این فضاها دور شو گریه کن هر چقد دلت میخواد تا سبک بشی.سفر برو تا یکم روحت آروم بشه بعد دوباره شروع کن.

منم اون روزی که  بهم گفتن جنینات رشد نداشتن دلم میخواست بمیرم.احساس میکردم دنیا دیگه برام تموم شده ولی سعی کردم اون اتفاقات رو پشت سر بزارم.حتی ارتباطمو با اقوام که اکثرا بچه کوچیک داشتن و باعث میشد دردم بیشتر بشه رو کم کردم.دوباره تلاش کردم و الان هنوز به اون دو هفته ی رویایی که شما داشتی هنوز نرسیدم.باور کن نوبت مامان شدن ما هم میرسه.فقط باید بهش باور داشته باشی و دست از تلاش نکشی.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

@زینبی_بابا   سلام خوبید زینب خانم ی سوال در مورد انتقال داشتم برام برای ۶ بهمن نوبت ویزیت دادن اگه تو این مدت پریود شدم زنگ بزنم نوبت بگیرم ؟مگه نباید تو مدت پریود دارو مصرف کنیم برای انتقال؟ممکنه من تا ۶ بهمن پریود بشم و تموم بشه بعد انتقالم میفته واسه پریود بعدی درسته؟