2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
سلام بچه ها گفتم که پانچرم کنسل شد یه دونه فولیکول 18 داشتم دکتر بهم امپول ازاد سازی داد گفت اقدام ک ...

ان شالله که باردار میشی عزیزم،،  شما کدوم مرکز میرید؟  اخه روز پانکچر من یه خانمی فقط یه تخمک بالغ داشت ولی براش پانکچر رو انجام دادن البته بهش گفته بودن چون یکی هست بیهوشت نمیکنیم

عزیزم امضاتو دوست داشتم..یه حسی بهم داد.. اره ترازو غم و گریه ..اونقدر برام سنگین شد که ترازو دیگه ...

عزیزدلم الهی خدا دلتو‌شاد کنه

از الان به بعد به آینده خودت فکر‌ کن به اینکه زندگی بهتری در انتظارت هست مجبورم نیستی بخاطر مشکل یه بی وجدان زیربار یه درمان سخت بری. ایشالله خدا بهترین هاشو از این به بعد جلو راهت قرار بده و خوشبختی تو خاری بشه به چشمش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای عزیزم حالم خیلی بده...برام یه حمدبخونید😔 خیانت دیدم زینب جان😢 دیشب شوهرم اعتراف کرد این زن ...

آخی عزیزم خیلی ناراحت شدم😔😔😔

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕

الان با دوستم صحبت کردم

تو مرکز ناباروری لاله باهاش آشنا شده بودم

دوتامون شرایطمون مثله هم بود

اون امروز وقت آزمایشش بود

بیچاره گفت منفی شده

خیلی ناراحت شدم واسش

الانم منم استرس گرفتم

نکنه منم منفی باشم مثله اون

چون کاملا همه شرایطمون یکی بودش😭

سلام عزیزم درخواست دوستیمو قبول کن برات پیام بفرستم.

ببخشید شما هم مطب دکتر طرازی میرید؟من الان زنگ زدم از منشی بپرسم برا آزمایشای قبل میکرو.میگه اگه دکتر برات ننوشته حتما لازم نبوده؟اخه مگه میشه؟

میگم سمانه جون واقعا دیگه اینو گفت بهت ایمان دارما گفتی بی بی چکم خوبه فردا آز بدم ایشالله مثبت ب ...

میشه واسه منم بفرستی البته به زور نه من خودم با جون و دل پذیرا هستم😘😘😘😘😘

واسه منم دعا کن خیلی خوشحال شدم برات.

ببخشید شما هم مطب دکتر طرازی میرید؟من الان زنگ زدم از منشی بپرسم برا آزمایشای قبل میکرو.میگه اگه دکت ...

بله عزیزم من مریض ایشون هستم.

دکتر خودش هواسش هست همیشه من نمیدونم دقیقا تو چه مرحله ای هستید و چه کارایی انجام دادید پانکچر شدید نشدید....