2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست
عزیزم چون لک داری قطع کن، نهایت میگه نه بزن و ادامه بده چون اثر آسپرين تو بدنت هست میگم هیچی نمیشه، ...

ممنون عزیزم باش چشم 

فقط یه سوال دیگه 

کلا قطع کنم یا تا یه مدت محدود ؟

یعنی بعد از قطع لکه بینی دوباره استفاده کنم ؟

اخه نمیدونم یادتون هست یا نه من انتقال قبلم نثبت شد ولی رشد جنین متوقف شد 

بهم گفتن این امپول کمک میکنه برای رشد جنین تا متوقف نشه 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاالله که مامان شدی عزیزم، استرس اصلا برات خوب نیست

تنها استرسم اینه ک بمونن برام همین 

ولی همینم سعی میکنم از خودم دور کنم ❤ممنونم ک جواب میدی 

چقدر دعا کردم که باشی تو تاپیک 

خداروشکر اومدی واقعا 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
دوستای عزیزم حالم خیلی بده...برام یه حمدبخونید😔 خیانت دیدم زینب جان😢 دیشب شوهرم اعتراف کرد این زن ...

عزیزدلم نازنینم

غصه نخور اون بی همه چیز باید غصه بخوره ک داری دسته گل و فرشته ای مثل تو رو از دست میده فداتشم

چرا ناراحتی میکنی. طلاق ک همیشه بدبختی نیست بعضا سعادت و خوشبختیه بخدا جدی میگم.

دو رکعت نماز بخون قلبت آروم بشه و بعدش تصمیم بگیر.

ممنون عزیزم باش چشم  فقط یه سوال دیگه  کلا قطع کنم یا تا یه مدت محدود ؟ یعنی بعد از قطع ...

گلم فعلا تا بیان مطب جواب بدن قطع کن

ولی مراقب باش زیادی رقیق کننده های خون هم خطر داره، همه چیز روی بالانس باید باشه

با یک بار سقط و توقف رشد جنین نمیشه گفت غلظت خون داشتی حتما 

یادمه واسه خودم دو هفته آسپرين کاملا قطع کردم، و بعد مجدد شروع شد

گلم فعلا تا بیان مطب جواب بدن قطع کن ولی مراقب باش زیادی رقیق کننده های خون هم خطر داره، همه چیز رو ...

باش عزیزم چشم حتما 

یک دنیا ممنونمممم ازت ❤❤❤

تنها استرسم اینه ک بمونن برام همین  ولی همینم سعی میکنم از خودم دور کنم ❤ممنونم ک جواب میدی&nb ...

می مونن برات عزیزم 

تا هر جا که بتونم حتما هستم 

قبلا میگفتم فقط تا زایمان حالا میگم بعدش هم تا هر جا بتونم جواب میدم

عزیزم این علاعمی که شما میگی رو من هم داشتم و درد پریدی که گاهی شدید میشد و تنگی نفس و جواب ازمایشم ...

منم لک اصلا ندیدم.فقط امروز یکم سینه هام درد میکنه و حالتای پریودیم زیادتر شده.مبارک باشه دوستم😍 دیگه توکل بر خدا امیدوارم کردی😊

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
والا عزیزم من آسم دارم نمیدونم آسم ایمنی رو ضعیف میکنه یا قوی

آسم یعنی سیستم ایمنی نسبت به عوامل تنفسی شدیدتر عمل میکنه 

فقط یه سری cd. مارکر ها باید بالا باشن تا بشه گفت مشکل ایمنی علیه جنین هست، تازه اونم نه برای انتقال اول

راستی زرنانی میگه سقط بعد از 8 هفته به ایمنی ربط داره

سلام عزیزم ممنون  عزیزم الان چی؟ در چه حالی؟ آنا جون در این حد خونریزی داشت، یادمه شوهرش رفت د ...

الان بهترم،ظهر رفتم سونو.گفت هماتوم داری،جز استراحت و مصرف داروهایی که داشتی راه دیگه نداره.من خودم از هفته پیش که یه کم لک دیدم دیگه آسپرین رو نخوردم.

آنا جون تا چند وقت اینجوری بود؟؟؟؟

ببین ما دو نوع سیکل برا تخمک کشی و هم چنین انتقال داریم.یکی سیکل لانگ یا بلند یا همون ۴۵ روزه یکی هم ...

ممنون از لطفت

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
سلام عزیزم راستش امروز از بس تو شوک بودم همه چی یادم رفت، واقعا شرمنده، حتما تا فردا بهت میگم

شوک چي ؟خداي نکرده اتفاقي افتاده؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
چه خوب.ان شاالله با همون انتقال اول مامان میشی. مشکل شما از همسرتون بود یا خودتون؟

ممنون عزیزم.شوهرم الیگو اسپرمی شدید بود.تو یه مقطعی بعد از عمل واریکوسل کاملا صفر شده بود.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.