2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
حتما عزيزم، هیچ روزی برام نمیگذره، که برای هم دردهام دعا نکنم، هیچ وقت فراموشم نمیشه اون روزا   ...

سلام عزیزم خوبی؟میگم رویان جواب آزمایشات هورمونی رو چند روزه میده؟دکتر سجادی برای همسرم آزمایش هورمونی نوشته ممکنه جوابش رو همون روزانه بدن یا فرداش؟آزمایش جای دیگه رو قبول میکنه یا ن؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
روز ۱۱انتقالمه.گرگرفتگی شدید دارم و تکرر ادرار وحشتناک.علائم قبل پریودیم.اخه چرا من این مدلی ام.انتق ...

عزیزم شیاف و اینا زیاد کردی؟ ان شاء الله که مامان شدی

واسه من که علائم پریودی و بارداری کاملا شبیه هم بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها شبتون بخیر

دو تا سوال 

۱. جوش های خیلی خیلی ریز قرمز شبیه دون دون قرمز روی شکم و رون پاها برای چی میتونه باشه بعد از انتقال؟

۲. اگه ترشحت یکمش خیلی کم زرد بشه چیه؟

@زینبی_بابا   عزیزم شمام جواب میدی گفتم سرت شلوغه صدات کنم

دو تا سوال 

۱. جوش های خیلی خیلی ریز قرمز شبیه دون دون قرمز روی شکم و رون پاها برای چی میتونه باشه بعد از انتقال؟

۲. اگه ترشحت یکمش خیلی کم زرد بشه چیه؟

عزیزم شیاف و اینا زیاد کردی؟ ان شاء الله که مامان شدی واسه من که علائم پریودی و بارداری کاملا شبیه ...

نه دیگه فردا زنگ میزنم میپرسم ببینم چی میگن.دوتا پروژسترون ۵۰ میزنم یه شیاف ۲۰۰.تا شیاف میذارم دبلیو واجب میشم نمیتونم یه ساعت بیشتر دراز بکشم

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
نترس گلی، لیست داروهاتو بگو ببینم میتونم کمکت کنم  

استرادیول روزی ۳ تا 

فولیک اسید ۱ عدد

با یه قرص ویتانینه دیگه 

روزانه ۳ تا شیافت پروژسترون 

با دوتا امپول پروژسترون 

با امپول پیدی کسان روی ناف

قرص اسپرین هم قبل خواب یکی 

😭😭

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
آسپرين و انوکسا هم داری؟ 

اره انوکساپارین روی ناف میزنم هرروز صبح 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
ترشحات تا وقتی بد بو نیست و خارش نداده مهم نیست، حالا یه کوچولو تغییر رنگ

نه بو نداشت خارشم ندارم اصلا.فقط یکم رنگش عوض شد.

یکشنبه آز دارم دعا کن ناامید برنگردم میدونی خیلی اذیت شدم خیلی.

ترشحات تا وقتی بد بو نیست و خارش نداده مهم نیست، حالا یه کوچولو تغییر رنگ

زیر شکمم یکم منقض شده انگار 

این منو بدجور میترسونه 

ولی تا موعد پریودم خیلی مونده 

من چهارده سیکلم انتقال داشتم 

تو موعدم خیلی مونده 😭😭