2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
ممنون عزیزم...من خیلی بهش ایمان داشتم اما اون اصلا براش مهم نبود حتی دوریمم براش مهم نیست   &nb ...

ای وای، خدایا😭🤦‍♀️

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای بابا😔 حالا خیلی هم عجله نکن ، خیلی سخته جدایی بخدا، اگه ساختنیه دوباره از نو بسازینش، البته من ن ...

نه فایده نداره...

خودش ازم خواسته...پس بایدم ازش جداشم اون منو نمیخوادمنم دیگه اونو نمیخوام...زورکی نمیشه خودمو بهش تحمیل کنم

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
خودش قشنگ اعتراف کرد ؟اه اه بی لیاقته 

بله😢😔..

اونقدر گیجم که نمیدونم چی شد...

ولی انشالله باجداییم آرامش دلمو به دست بیارم

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
12

خوش بحالت که دو روز دیگه تکلیفت مشخصه .انشالله مثبتی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نه فایده نداره... خودش ازم خواسته...پس بایدم ازش جداشم اون منو نمیخوادمنم دیگه اونو نمیخوام...زورکی ...

ان شالله خدا بهترین راهو جلوت بزاره ولی خیلی ناراحت شدم ، امیدوارم ظلمی که درحقت کرده رو خدا جواب بده بهش 

خیلی نامردیه بخدا

ان شالله خدا بهترین راهو جلوت بزاره ولی خیلی ناراحت شدم ، امیدوارم ظلمی که درحقت کرده رو خدا جواب بد ...

مرسی عزیزم..شبتون بخیر🙏

فقط برام دعا کنید 

من یه هفته قبل انتقالم ضخامت رحمم ۸بود ولی prp هم کردم  یعنی خودم گفتم دکترم هم موافقت کرد

پی آر پی شرایط ویژه ای داره؟ منم میتونم برم بگم ؟ 

بعد شما انتقال دادی؟ 

الان مثبت شدی؟

من یه هفته قبل انتقالم ضخامت رحمم ۸بود ولی prp هم کردم  یعنی خودم گفتم دکترم هم موافقت کرد

منم قبل از این انتقالم که مثبت شد پی‌ار‌پی کردم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
دوستای عزیزم حالم خیلی بده...برام یه حمدبخونید😔 خیانت دیدم زینب جان😢 دیشب شوهرم اعتراف کرد این زن ...

واااااا به همین راحتی .خدا بهت صبر بده اعصابم خرد شد همون بهتر زودتر جداشی مردی که لیاقتت رو نداره بره به جهنم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....