2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
کیه انتقال شما؟

بهم گفتن سیستم دفاعی بدنم بالا باید امپول بزنم سه ماه .. یه دونه جنین دارم این هفته هم باز تخمک کشی بعد فریز میشه من سه ماه دارو مصرف میکنم میشه برای اخر فروردین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آسپرین می خوری؟  منکه فقط فولیک و آسپرین و  با روکین می خورم

نه عزیزم.من متخصص خون برام آسپرین تجویز کرده اما گفته به محض شروع بارداری خورده بشه.حالا ۲۹ برم رویان ببینم دکتر اونجا چی میگه و کی شروع کنم آسپرین رو. من فعلا قرص آهن و فولیک اسید و ال دی میخورم و قرص فرتیل سی ام هم خودم گرفتم چون تو رویان شنیدم همه میگفتن خیلی خوبه و ما از یه ماه قبل میخوریم.روش نوشته رحم رو آماده بارداری میکنه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
خیلی نگرانم خیلی داغونم دل آشوبه دارم خوب نیستم بچه ها خوب نیستم.😭😭😭😭😢😢😢😢😔😔😔

عزیزم اینجوری نکن الکی بخودت استرس نده توکل کن بخدا انشالله که مامانی😍😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
نه عزیزم.من متخصص خون برام آسپرین تجویز کرده اما گفته به محض شروع بارداری خورده بشه.حالا ۲۹ برم رویا ...

اهااا منم انتقالم  میشه اواسط بهمن 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
من یک دی انتقال دادم راستش علایم پریودی داشتم.الانم دارم.همش حس میکنم میخوام پریود شم لکه بینی هم ...

عزیزم لک بینی شما چجوری بود    منم امروز لک بینی داشتم ولی واقعا از لک بیشتر بود 

بچها من ماه قبل تقریبا از پنجم تا۱۷حالا شاید یه چند روز اینور اونور لکه بینی داشتم بدون خونریزی ،،ماه قبلشم چهارم پریود شدم ،،الان باید پریود میشدم؟؟اخه همیشه دو سه روز دیرتر از ماه قبلش میشم،،الان درد پریودی رو دارم میگیره وول میکنه وسردرد وکمردردم دارم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
منم چهارشنبه انتقال داشتم منم سینه‌هام درد میکنه یعنی ممیکنه برای پروژسترون باشه اخه من همیشه قبل پ ...

اره عزیزم از پروژسترونه اخه من 4روزه تازه انتقال دادم محاله علائم بارداری باشه توهمه بارداریه بیشتر تا علائم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
وای اکرم جون من حال و روزم بدتره هرچی شوهرم میگه این استرس برات بده اصن نمی تونم به خودم مسلط شم آخه ...

منم خیلی داغونم از روی خانوادم ک خجالت زده ایم مخصوصا اینکه روزی دوبار میام تزریقات میکنن برام و فقط دعاشون نتیجه مثبتشه.

خودمم ک هیچ نابودم یعنی دوست ندارم یکشنبه بیاد و برم آز بدم میترسم.

عزیزم اینجوری نکن الکی بخودت استرس نده توکل کن بخدا انشالله که مامانی😍😍

دعا کن ک باشم

چندین ساله در حسرت اینم ک مامان بشم

خسته شدم

خدایااااااااااا صدای این بنده گنه کارت و هم بشنو صدای منم حقیرم بشنو منم بچه میخواد اولاد سالم و صالح میخواممممم

خدایاااااا التماست میکنم😭😭😭😭😢😢😢😢😢😔😔😔

@لی_لا1    

عزیزم ببخشید مزاحم شدم 5روز پیش از این داروخونه ها گونال 300 خریدن یکی از دوستام .بی زحمت ی پیگیری کن ببین هنوز موجود داره تهیش کنی یانه؟

داروخانه بهار (سعادت آباد-خیابان سرو غربی انتهای خیابان صدف تقاطع خیابان بهار 5    22079688

داروخانه فلاح زاده (شهرک اکباتان-نبش بلوار نفیسی کوچه تیرداد   44653498

داروخانه دکتر شکیبایی  665644505

امیدوارم هنوز موجود باشه باهاشون کلی جنین خوب بشه و نینی خوشگل

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....