2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046116 بازدید | 684499 پست
سلام به همه دوستان عزیز و نازنیتم. خیلی استرس گرفتم حتی میترسم از یکشنبه ک برم آز بدم. خداروشکر کس ...

ان شاءالله که مثبتی و بچه هاتو بسلامتی و دل خوش بغل میگیری، نگران نباش ان شاءالله که خدا دلتو شاد میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زینب جون که جمعه ها نیستن. امروز رو نمیدونم من ایران نیستم دکتر مخصوصی ندارم که ازش بپرسم دلمم نمی ...

🙏🌸☹️ ایشالا زودتر خوب بشی و با آب و مایعات مشکلت رفع بشه، ولی اگه دیدی خدای نکرده خوب نشدی حتما فردا با یه دکتری مشورت کن چون در هر صورت ممکن مشکلی بدتر ایجاد کنه، نباید کوتاهی کنی

سلام عزیزان.توروخدا یکی بیاد به من بگه چکار کنم. چند روزه سرماخوردگی شدیدی گرفتم. سردرد و آبریزش و گرفتگی بینی. اصلا مزه و بوی هیچی حس نمیکنم. تب و لرز و کوفتگی ندارم. نمیدونم برم دکتر یا نه واقعا خسته شدم 

بخاطر داروی پردنیزولون هم که میخورم ایمنی بدنم اومده پایین. بهم راهکار بدین

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
سلام عزیزان.توروخدا یکی بیاد به من بگه چکار کنم. چند روزه سرماخوردگی شدیدی گرفتم. سردرد و آبریزش و گ ...

سلام گلم، چند روز قبل از انتقال سرما خوردم، تب نداشتم ولی همه چیزو تجربه کردم، سرفه، عطسه، آبریزش، سینه درد، خدا رحمم کنه. دکترم فقط گفت شربت پرگناکلد بخورم، که خریدمو خوردم مرتب مایعات و آب ولرم خوردم، لیمو شیرین، پرتغال و شلغم بخور و اگه تونستی همین شربتو بگیر بخور.... یه دوره داره باید بگذرونی

مرسی گلم.ممنون که حالمو میپرسی.ایندفعه بهتر بود.هر سایزی هم داشتم سونوی آخر.از ۱۰ تا ۱۸ میلی.ان شاال ...

عزیزم ان شاالله که این دفعه کلی تخمک خوب و با کیفیت داشته باشی که کلی جنین خوب هم برات تشکیل بشه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
شما در چه حالی هستی دلارام جان؟

منم برا انتقالم سیکل لانگ انتخاب کردن.فعلا دارم ال دی میخورم از پس فردا صبح هم باید سینافکت بزنم ۲۹ دی هم دوباره نوبت سونو دارم رویان که داروهای اصلی برام شروع بشه.ان شاالله انتقالم میفته اواسط بهمن.

ي سوال ديگه امپول سينافکت رو خودت به خودت تزريق ميکردي؟

عزیزم آمپول سینافکت که کاری نداره زدنش.دردناک هم نیست.با زاویه ۴۵ درجه باید به بازو بزنی.قبلش هم با پنبه ی الکل اون جای تزریق رو تمیز کن

منم برا انتقالم سیکل لانگ انتخاب کردن.فعلا دارم ال دی میخورم از پس فردا صبح هم باید سینافکت بزنم ۲۹ ...

منم مثل شمام چندتا ال دی خوردی ؟ منم دارم ال دی می خورم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
جدیدا این جمله رو خیلی شنیدم، آدم نگران میشه

نه خواهر همچین چیزی نیست نگران نباش

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
منم مثل شمام چندتا ال دی خوردی ؟ منم دارم ال دی می خورم

مامان ماهک جان.من که ال دی رو تا دونه آخرش رو باید بخورم.ولی فعلا ۱۱ تا خوردم با امروز میشه دوازدهمین قرص ال دی که خوردم

من روز چهارمم به شدت سینه درد دارم ولی قطعا از پروژسترونه

منم چهارشنبه انتقال داشتم منم سینه‌هام درد میکنه یعنی ممیکنه برای پروژسترون باشه

اخه من همیشه قبل پریودیم سینه‌هام درد میگیره 

والا ادم نمیدونه خوشحال باشه یا ناراحت

مامان ماهک جان.من که ال دی رو تا دونه آخرش رو باید بخورم.ولی فعلا ۱۱ تا خوردم با امروز میشه دوازدهمی ...

مگه احتمال داره دکتر بگه زودتر قطع کنی؟

منم ۶ تا خوردم چهارشنبه میرم دکتر سونو ایشالا پری بیاد وارد سیکلدانتقال بشم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود