2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
☹️زینب جونو تک کن، تجربش و اطلاعاتش بیشتره عزیزم، امروزو تحمل کنی فردا با دکترت مشورت کن، ایشالا رفع ...

زینب جون که جمعه ها نیستن. امروز رو نمیدونم

من ایران نیستم دکتر مخصوصی ندارم که ازش بپرسم

دلمم نمیخاد دارو مصرف کنم😕😕

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
زینب جون که جمعه ها نیستن. امروز رو نمیدونم من ایران نیستم دکتر مخصوصی ندارم که ازش بپرسم دلمم نمی ...

اگه عفونت ادرای داری باید انتی بیوتیک بخوری

نفعش بیشتراز ضررشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستاي خوبم  ممنووون از همگي كه  باهام مثل يه خواهر همدردي كردين ببخشيد كه ناراحتتون ...

لیاناجون نمیدونم چی بهت بگم که اروم بشی😔

فقط اینو بدون هرروز بیادتم همونطور که تا الان بودم و منتظر بودم باهم زایمان کنیم😭😭😭

ان شالله زودتر حالت خوب بشه عزیزم😞

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
اگه عفونت ادرای داری باید انتی بیوتیک بخوری نفعش بیشتراز ضررشه

وااااای نگووووووو😔😔😔

مثبته عزیزم.مادرشدنت مبارک.مال من هم دقیقا همینطوری بود .الان هم دخترم نزدیک یک سالشه.

ممنون.شوهرم میگه تا ازمایش ندادی شادی نکن

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

من از ساعت یازده رفتم روز پنجم. نه لکه بینی داشتم نه درد خاصی. خیلی نگرانم. از دیروز که اصلا احساس گرفتگی هم ندارم

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش

سلام به همه دوستان عزیز و نازنیتم.

خیلی استرس گرفتم حتی میترسم از یکشنبه ک برم آز بدم.

خداروشکر کسایی ک دی ماه انتقال دادن همشون بی بی زدن و مثبت شدن مبارکشون باشه.

من از ترسم بی بی نداشتم نخریدمم ک بزنم.

خیلی میترسم خیلی ناراحتم استرس دارم.

برام دعا کنید لطفا.

خیلی منتظر چنین روزهایی بودم حرف شنیدم گریه کردم قلبم شکسته کنایه بهم زدن ناراحتم کردن دعوا انداختن

اما گذشته الان اگه نشه شکسته تر و خراب تر میشم.

دعام کنید.😢😢😢😢😭😭😭😭

من از ساعت یازده رفتم روز پنجم. نه لکه بینی داشتم نه درد خاصی. خیلی نگرانم. از دیروز که اصلا احساس گ ...

من روز چهارمم به شدت سینه درد دارم ولی قطعا از پروژسترونه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من یک دی انتقال دادم راستش علایم پریودی داشتم.الانم دارم.همش حس میکنم میخوام پریود شم لکه بینی هم ...

آها بسلامتی و دل خوش، ایشالا که بخوبی این دورانو بگذرونی. خدا پشتو پناهتون باشه 🙏 🌸