2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
الهی عزیزم چه استرسی داشتی این مدت حسابی استراحت کن، ان شاء الله همه چه عالی پیش میره  تا الا ...

عه یعنی هرکی ای وی افیه باید لک ببینه؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسی نمیدونه جواب سوال منو؟ بی بی هاله کمرنگ افتاده.صبح روز چهاردهم. مگه نباید اگر مثبت میش ...

عکس بیبی چکت رو بذار عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من اونو نداشتم ولی اگه منظورت زیر جلدی هاست.بله.خودکاری و اماده هم نبود.پودر و اب .خودم میزدم.فقط ب ...

اوناي که سرنگ انسولين ميزنن

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
نمیدونم تو عکس معلومه یا نه.ولی از نزدیک یکمی پررنگ تره.نظرتون چیه؟چیزی میبینید؟

مثبته عزیزم مبارکت باشه 

ممنون.دکتر گفته زود آزمایش نده باعث لکه بینی میشه

از اون حرفا بودا ازمایش چه ربطی به لک داره

ای جان عزیزم، مبارک باشه، چ خوب، شما 3 دی انتقال داده بودی، علائم خاصی داشتین؟ 

من یک دی انتقال دادم

راستش علایم پریودی داشتم.الانم دارم.همش حس میکنم میخوام پریود شم

لکه بینی هم داشتم نمیدونم به خاطر شیاف فرتیژست بود یا لانه گزینی بود.الان دیگه آمپول میزنم لک ندارم

امیدوارم ختم به خیر بشه هر مرحله ش استرس خودشو داره

عزیزم قرص کرنبری و آبش برای این عفونت خیلی خوبه ولی در مورد استفاده توی دوران بارداری مطمئن نیستم. ا ...

از خوردن دارو میترسم که دکتر نمیرم😢

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
روز ۹ انتقال بودی نه من اسمم آرام هست یادت بمونه خوب😬🥰 شما هم مینو هستی نه. میگم بیا اینجا به ...

ارام جان.من فعلا امروز بی بی گذاشتم .کمرنگ هاله داره.عکسشم گذاشتم.

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
اب سرد دل درد میشی اب جوسیده گرم بخور و هی برو دستشویی خودش نمیزاره عفونت بگیری و ماست زیاد بخور🌷🌷

ما اصلا اب یخچالی نمیخوریم

اب معدنی که تو خونه نگهداری میشه میخورم😔😔

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
عزیزم خیلی خیلی مایعات بخور خودتو ببند به آب 

میخورم. کار دیگه ایی نمیتونم بکنم😔