2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گریه برا چی؟خدا بزرگه خواهر انشالله مثبت شی

بی اختیار گریه میکنم.نمیدونم اثر داروهاس یا خدای نکرده گریه ی قبل پ

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
آخی نازنینم.حتما کیسه آب گرم بذار...من دائم دستم بود.ازین برقیا.تا زمان تزریقت عضله ت جون بگیره.و ال ...

رو بخاری حوله داغ میکنم.خیلی داغونه.حالا نتیجه بگیریم.این چیزا مهم نیی

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
چیزی نیس.ولی یه امپولم نیس.مثلا من فعلا که روز چهاردهمم.حدود چهل تا تو عضله پا زدم.خیلی زیادم بازو و ...

نميشه به جاي باس.. ن جلوي ران بزني؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
نه عزیزم شرایططت و گفتم  گفتن مشکلی نداره نگران نباش🌷🌷🌷

فدات بشم ايشالله خدا دلت رو آروم كنه كه دلم رو آروم كردي🙏🙏🙏🙏😍😍😍😍

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
ملیکا جان خوبی عزیزم.این دفعه چطور بود وضعیت تخمکات؟من اون دوروز آخر پیاده روی و آب زیاد داشتم

مرسی گلم.ممنون که حالمو میپرسی.ایندفعه بهتر بود.هر سایزی هم داشتم سونوی آخر.از ۱۰ تا ۱۸ میلی.ان شاالله این دو سه روزم بزرگتر بشن.دیروز تو محوطه ترمینال فرودگاه ۲۵ دقیقه ای پیاده روی تند کردم.شکمم درد گرفت.ولی اینقد خوشحال بودم که تو فضای آزاد دارم پیاده روی میکنم.امروزم از صبح تا شب شیفتم.همینجا سعی میکنم پیاده روی کنم.اصلا تو این مدت یا شیفت بودم یا تو مسیر رفت و آمد به تهران.به سختی سعی میکنم تغذیه و ورزش داشته باشم.خدا خودش به خیر بگذرونه.ممنون که بهم گفتی .پس منم آب زیاد میخورم.

خدایا شکرت  
من این بار چهارمین بار میرم برا تخمک کشی ولی چرا این سری انقدر درد دارم کسی بوده قبل تخمک کشی درد دا ...

تحمل درد امپولا رو داري؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
نمیدونم باید از دکتر بپرسم به تزریقاتی گفتم قبول نکرد

ي سوال ديگه امپول سينافکت رو خودت به خودت تزريق ميکردي؟

ي سوال ديگه امپول سينافکت رو خودت به خودت تزريق ميکردي؟

من اونو نداشتم

ولی اگه منظورت زیر جلدی هاست.بله.خودکاری و اماده هم نبود.پودر و اب .خودم میزدم.فقط برا پا میرفتم بیرون

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر