2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسی نمیدونه جواب سوال منو؟ بی بی هاله کمرنگ افتاده.صبح روز چهاردهم. مگه نباید اگر مثبت میش ...

مبارکه عزیزم.مثبته خب برای هرکس فرق داره شاید بتات هنوز خیلی بالا نرفته.ولی حتما مثبته انشالله فردا برو آزمایش

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
مبارکت باشه عزیزم مثبته

تبریک نگید  فقط نظرتونو بگید.میترسم ضایع بشم

شوهرم میگه خوشحال نکن یوقت نخوره تو ذوقت

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
انشاالله که خیره عزیزم درک میکنم انقدر ما جواب منفی دیدیم که مثبت هم بشه باور نمیکنیم ولی تو میکرو ت ...

قاطی شدیم .من لک ندارم.یکی دیگه از دوستانه

منمن عکس بی بی گذاشتم فقط

خدا به هممون کمک کنه

مبارکه عزیزم.مثبته خب برای هرکس فرق داره شاید بتات هنوز خیلی بالا نرفته.ولی حتما مثبته انشالله فردا ...

ممنون.ان شالله مثبت باشه.تصمیم داشتم تا قبل صدا قلب به کسی چیزی نگم.ولی شماها فرق دارید.ما از اول راه با هم بودیم

ممنون.ان شالله مثبت باشه.تصمیم داشتم تا قبل صدا قلب به کسی چیزی نگم.ولی شماها فرق دارید.ما از اول را ...

خدا میدونه وقتی یه نفر مثبت میشه چقدر خوشحال میشم براش.میگم خدایا شکرت یه نفر دیگه از چشم انتظاری دراومد.انشالله فندق کوچولوت تو دلته   کاش میشد اسم مستعارت رو عوض کنی باید میزاشتی مامان فندق

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
سلام عزیزم. آره دیدم بچه ها میخورن.هم مقویه هم برای جلوگیری از یبوست. فقط قلم گاو فکر کنم خیلی دیگه ...

سلام عزیزم خوب هستین

ببخشید ک هی میام مزاحمت میشم..میگم اگه یه عروسی بخام برم ضرر نداره برام؟؟

فقط میرم یجامیشینم

چون خیلی مهمه اگه نرم نمیشه😢😢روز 2 انتقال

خدایا کی منو مامان میکنی پس..یه صلوات میفرستین برام😢