2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
ضربانش چند بود؟ توكل كن به خدا خودش برات نگه ميداره

گفت خوب و منظمه یکیش نمیدونم بخدادیگه دل و دماغ ندارم بس ک ازم خون رفته و درد داشتم حالم اصلا خوب نیست فقط دلم بچمو میخواد کاش میشد بمونه

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی هیچی سونوی اخرم گفت یکی از جنینا داره ازبین میره یکی دیگشم اصلا رو ضربانش حساب نکن و ...

انشالله همون‌ یکی سالم میاد بغلت 

تو چندقلویی این موارد هم پیش میاد

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
گفت خوب و منظمه یکیش نمیدونم بخدادیگه دل و دماغ ندارم بس ک ازم خون رفته و درد داشتم حالم اصلا خوب نی ...

مميمونه فدات شم كيه الان ديگه هماتوم نداشته باشه همه دارن والا حتي بارداري طبيعي اصلا نگران نباش منم دارم خون ريزي ميكنم در حد لاليگا ولي چاره اي نداريم جز توكل به قول معروف گر نگهدار من اس ان كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد

مميمونه فدات شم كيه الان ديگه هماتوم نداشته باشه همه دارن والا حتي بارداري طبيعي اصلا نگران نباش منم ...

توکل بخدا 

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
سلام عزیزم، من پیش دکتر فاطمه بختیاری نتیجه گرفتم. کارهای پانکچر و انتقال جنینم رو هم کلینیک نیکان ...

ان شاء الله به سلامتي فرزندنت رو به دنيا بياري و با همسرت در آغوش بکشي الهي آمين

السلام عليك يا صاحب الزمان مهدي موعود عجل الله تعالي فرجه الشريف عليه السلام یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی آقا بیا دلم برات لک زده می ترسم روزی بیایی من نباشم این حسرت به دلم بمونه بیا آقا بیا اين عشق آتشين ز دلم پاك نمي شود مجنون به غير خانه عشقش نمي شود بر تخت يوسف كنعان نوشته اند هر يوسفي كه يوسف زهرا نمي شود دل از طلب ندارم تا كام من بر آيد يا جان رسد به جانان يا جان من در آيد آن دوست که دیدنش بیاراید چشم بی دیدنش از گریه نیاساید چشم ما را ز برای دیدنش باید چشم گر دوست نبیند به چه کار آید چشم در تأخیر ظهور نقش نداشته باشیم که اگه نقش داشته باشیم اون دنیا باید جواب منتظرا و خونای به ناحق ریخته شده در اثر تاخیر ظهور رو بدیم اون موقع چه جوابی خواهیم داشت می خوان هر جوری شده اسلام و مسلمون ها رو به فساد بکشن آهای اونایی که منتظر مولایید آقا جز ما شیعه ها کيو داره؟ شما رو به خدا بیایم حداقل ما نمک رو زخم مهدی فاطمه نریزیم یکم حواسمون رو جمع کنيم که امام زمان هر هفته کارنامه اعمال ما رو چک می کنه از دست خودم ناراحتم که اعمالم اصلا در شان یک منتظر نیست کمکم کن کاش می شد منم به دردت میخوردم...کاش منم تو رکابت بپذیری...هر چند دور....هر چند دیر... آقا منو به حرم سبزت بپذير ما باید زمینه ساز ظهور ارباب شویم یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی                    خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی 
مامان گلی یکم از علائمی که داری بگو

عزیزم دعا میکنم شما هم مثبت بشی و مارو خوشحال کنی

من کلا درد پریودی داشتم که هر روز حس میکردم بیشتر میشه

روز هشتم (صبح)یه لک کوچیک رو دستمال دیدم

روز نهم (عصر) خیلی بیشتر بود دیگه به لباس زیرم هم رسید

من فکر میکردم مال شیاف باشه چون روز دهم و یازدم که مقعدی گذاشتم لکی هم ندیدم

دیگه زنگ زدم مرکز گفتم دو روزه که مقعدی میزارم گفت نه فقط واژینال بزار روزی یکی هم آمپول بزن

رفتم آمپول پروژسترون بگیرم ک همونجا شیطون گولم زد و بی بی چک خریدم

راستش علائم دیگه ای نداشتم

توکل به خدا

بچه ها من روز 5 انتقالم و اصلا حس نمیکنم چیزی داخلم کاشتن.. کلا نه دردی نه ترشحی نه لکی.. شمام اینجور بودین؟! همش میگم نکنه جنینا جذب شدن... یکی جواب منو بده.. روزای اول کمرم درد بود یا یه کم خسته بود ولی هی ک میگذره هیچیم نیس..

بچه ها من سی اُم انتقال دادم.اگه خود روز انتقالم حساب کنم میشه صبح روز چهاردهم امروز.

بی بی چک گذاشتم خط دوم خیلیییییی کمرنگ و محو معلومه.بنظرتون منفیه؟

مگه اگر مثبت بود.برا روز چهارده نباید خیلی پررنگ میشد؟؟؟؟

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
عزیزم سلام به روی ماهت، خدا رو شکر که حالت بهتره و با همسرت خوب شدی، ان شاء الله همیشه با هم خوب باش ...

زينبي جون به دادم برس

من اشتباهي چهار روز به جاي فورليك اسيد دارم رانيتيدين ميخورم تازه امروز فهميدم😭😭😭😭😭

چيكار كنم اين قرص تو سه ماه اول براي جنين مجاز يا نه؟!

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
سلام عزیزم خوبی هیچی سونوی اخرم گفت یکی از جنینا داره ازبین میره یکی دیگشم اصلا رو ضربانش حساب نکن و ...

عزیزم

منم شرایطم مثل شماست

خونریری عین پریود و هماتوم دارم

کلی ازمایش برام نوشتن و استراحت مطلق

شما جیکار میکنی؟ دارو چی مصرف میکنی

من هماتوم دارم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
بچها من فردا روز اخر امپولام هس سونوی دیروزم فولیکول 13 و 14 و دو تا 7 و یه دونه هشت به نظرتون شنبه ...

اره.حتما.تو سونو بمن گفت 5 تا داری.بعد پانکچر 14 تا بود

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر