2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
اهااا تره این هفته چهارشنبه وقت سونو دارم  ایشالا دوتامون انتقالامون مثبت بشه  البته ماله ...

الهی آمین عزیزم😙😙😙

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن متوجه نشدي از شوهرم دوماه پيش اسپرم گرفتن فريز کردن دکتر اولش که اقاي مدير بود گفت اسپرم ها براي ل ...

والا گلم تا حالا ندیدم در مورد اسپرم فریز دکتری بگه بد هست 

ولی برات سرچ میکنم چون اطلاعات زیادی ندارم

سلام به همه . شبتون بخیر

الهام جان چه خوبه که صبور هستی. ان شالله خدا برات بهترین را در نظر داره و به زودی مامان میشی

سارا😍

من را یادتونه که گفتم میخوام با یه خانم صحبت کنم برای اهدا تخمک؟

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
من گونال نداشتم عزیزم ولی سینال اضافه داره منم نمیدونستم فکر کردم کم تزریق کردم بقیشم زدم بعد به دکت ...

الان یه دونه از تزریقهای قبلیمو دیدم.اینقدر تهش نمیمونه‌.قشنگ ۱۵۰ واحدش مونده

نه گلم اوکی هست، نهایت برو شیاف 400 بگیر دلت قرص بشه  ولی امیدوارم دیگه این دفعه مامان بشی

ممنون چشم.ان شالله

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
الان یه دونه از تزریقهای قبلیمو دیدم.اینقدر تهش نمیمونه‌.قشنگ ۱۵۰ واحدش مونده

نگران نباش عزیزم فکر نکنم یه روز اینقدر زیاد مهم باشه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
دختر چرا اشک منو در میاری آخه؟دلت میاد؟     من سالهاست دلم شکسته سالهاست اینقدر جلو دیگرا ...

سمین ببخشید اگه اذیت شدید

اما نمیدونی اون روز ک جواب آزم مثبت بشه چه روزی شبیه قیامت میشه اما از نوع بهشتش

انقدر همه میخوان گریه کنن از شوق ک نگو

صدبار بهش فکر کردم چطوری بهشون بگم 

میدونم میدونم دوباره نور میاد به چشماشون به قدرت دستشون آخه من ته تغاری خونمونم نمیدونی همه منتظرن اما از ترس اینکه نشکنم و نمیرم بهم فشار نمیارن اما از آشوب دلشون باخبرم.😔😔😔😭😭😢

یعنی واقعا اینجا کسی نیست بهم بگه هزینه فریز چه جوریه ب تعداد جنینا ربط داره یا مال همه ی جوره البته تو مراکز خصوصی

خدایا منم مثل حضرت زکریا دلم بچه میخواد میشه بهم بدی تا گرمای وجودشو احساس کنم