2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046122 بازدید | 684499 پست
بچه ها من روز ششم انتقالم حساسیت و سرفه شدید دارم . از طرفی هم انگار افسردگی شدید گرفتم هر روز گریه ...

من روز دهمم.همش گریه میکنم همه رو ناراحت کردم☹

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
یعنی حتما پر پروتیین بخوری  هر روز حداقل 3 تا سفیده تخم مرغ، مصرف کمتر برنج و شکر و شیرینی مصن ...

مرسی  گلم ممنونم بزرگوار

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای خوشگل من خوبین؟مامانای حال و آینده،چه خبر؟کسی زایمان کرده تازگیا؟کسی مامان شده؟ خیلی خی ...

سلام عزیزم خوبی؟گل دخترت خوبه؟خوب شد دیدمت یه سوال داشتم شما که رفتی یزد کدوم یک از پزشکاش بهترن؟نوبت دهیش چطوریه؟من 4بار تهران انتقال منفی داشتم خودم مشکلی ندارم همسرم ازواسپرمیه راستش دیگه از تهران و مرکز ابن سینا و پزشکای پولکیه بی مسیوولیتشون حالم به هم میخوره با اینکه4تا جنین فریز دارم ولی اصلا متنفرم ازشون دیگه نمیخوام برم ابن سینا میخام برم یزد حالا نمیدونم آیا لازمه برم پروندما از تهران بگیرم ببرم یزد؟نمیدونم اگه پروندما بگیرم ببرم کارهام زودترپیش میره یانه؟شما شماره ای نداری از یزد که زنگ بزنم بپرسم؟بهترین پزشک اورولوژیست مرکز یزد کیه؟ببخش عزیزم سوالام زیاد شد

😍😍خدایا شکرت
من روز دهمم.همش گریه میکنم همه رو ناراحت کردم☹

جدی تو هم‌مثل منی 😢 من شانسی که آوردم تنهام در طول روز یکم حدیث کسا میخونم بهتر میشم ولی خیلی داغونم نه اینکه ناامید باشم از جواب انتقالم ولی اصلا نمیدونم چمه 😭

ظهور تو آغاز همه خوبی هاست ❤❤❤❤❤❤❤ اللهم عجل لولیک الفرج
گلم پیش زرنانی وقت بگیر، بذار متخصص ایمنی بهت بگه چی لازمه یا نه به طرازی بگی قطعا قبول میکنه بررسی ...

عزیزم یعنی از نظر شما برای ازمایش پیش طرازی نرم بهتره؟ بزرگترین مشکل من اینه که مرخصی ندارم و تنهایی باید بیام تهران و برم اینور و اونور

عزیزم هیچی بعید نیست، بهتره پیگیری کنی راستی یه عطاری هم برو اگر گفتن هنوز بقایا داری، اغلب چیزای خ ...

ممنونم زینب جون،گفت به لخته خون مونده هنوز،والا ترسیدم نکنه چسبندگی پیدا کرده باشم

جدی تو هم‌مثل منی 😢 من شانسی که آوردم تنهام در طول روز یکم حدیث کسا میخونم بهتر میشم ولی خیلی داغون ...

اوهوم همین الان یه دل سیر گریه کردم بدون دلیل.خدا بهمون آرامش بده

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم