2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون فداتشم. دعا کن بعد از ۸ سال خنده بیاد روی لبای پدر و مادرم پیر شدن بس حرص منو خوردن داداشام ب ...

دختر چرا اشک منو در میاری آخه؟دلت میاد؟  

من سالهاست دلم شکسته سالهاست اینقدر جلو دیگران خودمو قدرتمند نشون دادم کسی جرات نمیکنه بپرسه ازم چرا بچه ندارید 

با همون دل شکستم دعات میکنم الهی بعد این جز شادی و خنده لبت وا نشه .اشکی که میریزی فقط از رو شادی باشه و اشک شوق

الهی جواب آزت مثبت باشه و ی بتای تپل .با شادی بری دست بوس مادر و پدرت   

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ببخشید از کدوم داروخانه گونال گرفتی؟ واگه اشکالی نداره قیمتشو میگی؟

اصراری رو گونال نداشته باش.هر دارویی بود بگیر

من دفعه قبل با دوز بالای گونال یدونه جنین داشتم

ایندفعه گفتن گونال نیست fshبگیر.7 تا جنین شد.خیلی بهتر جواب داد.قیمتشم نصف گوناله

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
بشلامتی سمین جون ببخشید من حسابی درگیر هماتوم و خونریزیم بودم بسلامتی انتفال دادی مبچسبن بغل ۹ما ...

مرسی خواهری انشالله.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دوستان منفی شدم 😢😢انشاءالله بقیه ی بچه ها همشون مثبت بشن ..

الهام جون متاسفم

چند سالته؟ ذخیرت چنده؟

اگه تهرانی یک ویزیت برو نصر نظرشو بپرس چون تعداد انتقالهای منفیت زیاده احتمالا لوله یا رحم مشکل دارند

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم شما که تو مرکر ناباروری کار میکردی زایمان طبیعی هم میکردن ای وی افی هاپ و بدون خطره؟ یا ریسک ن ...

نه عشقم شما بهترین کارو میکنی...الان دیگه آی وی اف اندیکاسیون سزارین نیستش...من هم دوتا میوم دارم که بزرگ شدن هم ی دلیل دیگه برای سزارین...و الا زایمانه خیلی بهتره البته به شرط اینکه ی متخصص زنان و یا یه مامای کاربلد زایمانتو بگیره

منم میدونما جنین 3روز معلقه ولی برام سوال پیش اومده چطوریاست من هردوبار که +شدم روز ششم لک لانه گزین ...

چی بگم عزیزدلم...واکنش بدن آدما باهم متفاوته دیگه.شما اینجوری بدنت به لانه گزینی جواب داده.من خودم مثبت که شدم روز 11و 12 لک لانه گزینی داشتم...

اصراری رو گونال نداشته باش.هر دارویی بود بگیر من دفعه قبل با دوز بالای گونال یدونه جنین داشتم ایند ...

چقدر خوب

ممنون عزیزم

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
عزیزم این هفته میخوان برم اگه وقت بده و مرخصی بگیرم اون سری هر سه جنینن بلاست شد طوری که طرازی مطمئن ...

گلم پیش زرنانی وقت بگیر، بذار متخصص ایمنی بهت بگه چی لازمه یا نه

به طرازی بگی قطعا قبول میکنه بررسی کنه

بچه ها من روز ششم انتقالم حساسیت و سرفه شدید دارم . از طرفی هم انگار افسردگی شدید گرفتم هر روز گریه میکنم 😔😔😔 کسی مثل من نیست ؟

ظهور تو آغاز همه خوبی هاست ❤❤❤❤❤❤❤ اللهم عجل لولیک الفرج
نه عشقم شما بهترین کارو میکنی...الان دیگه آی وی اف اندیکاسیون سزارین نیستش...من هم دوتا میوم دارم که ...

انشاللله توکل به خدا❤❤البته امروز هفته۳۳ تموم شد به سلامتی و از فردا هفته۳۴ اما هنوز نچرخیده😊🤗سرش بالاست ببینیم قسمتمون چیه

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
منم تقریبا بیست روزی میشه منفی شدم دوباره رفتم تو سیکل

به این زودی نمی دونم که دکتر من امپول داده پریود دوم بعد منفی شدنم یه ماه عقب میوفته بعد اون برم انتقال حالا هم استرس اینو گرفتم دم عید نیوفته تو تعطیلات پریودم  هم اینکه بدون کار خاصی باز برم انتقال اگه باز منفی شد چی دکترم فقط گفت پی آر پی انجام میدم دو تا آمپول واریوپپتیل هم به خاطر آندومتریوز هرچی هم میگم ویتامین بخورم یا چیز خاصی میگه نه فقط فولیک اسید بخور 

آزمایش هم که دادم فعلا جواب دوتاش اومده آنتی پی تی او بالاست باید دارو بخورم برم متخصص غدد

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕